Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ιμπαϊμοβιτς: «Γέρασα 10 χρόνια σε τρεις μήνες»

Για την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και την τρομερή πίεση που υπάρχει στον σύλλογο μίλησε ο επιθετικός της ομάδας, Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θέλει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τα στατιστικά του.

"Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και γύρω μου υπάρχουν σπουδαίοι συμπαίκτες που με βοηθούν πολύ. Είναι αλήθεια πως έχω πετύχει πολλά γκολ από τότε που ήρθα στο Παρίσι και ελπίζω να συνεχίσω. Θέλω το 2013 τα στατιστικά μου να εξακολουθούν να είναι καλά" ανέφερε σε συνέντευξή του σε γαλλική εφημερίδα ο Σουηδός και συνέχισε:

"Μέσα σε τρεις μήνες έχω την εντύπωση ότι γέρασα 10 χρόνια. Μου είχαν πει ότι η ζωή στο Παρίσι θα ήταν ήρεμη και ότι θα υπήρχε λιγότερη πίεση σε σύγκριση με άλλους μεγάλους συλλόγους. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Από τότε που ήρθα, έχω πολλή δουλειά. Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται πολύ για τις καινοτομίες και το σχέδιο της Παρί. Μιλούν πολύ για μας, είτε θετικά είτε αρνητικά. Αυτό δεν είναι πρόβλημα επειδή εάν μιλούν πολύ για μας, αυτό σημαίνει πως είμαστε σημαντικοί".


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: