Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Συμφωνία Παλέρμο με Τζένοα για τον Ιμόμπιλε!!

Την ύπαρξη συμφωνίας ανάμεσα στην Παλέρμο και τη Τζένοα για την απόκτηση του Τσίρο Ιμόμπιλε αποκάλυψε ο Πιέτρο Λο Μόνακο, μιλώντας για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας της Σικελίας.

Συμφωνία Παλέρμο με Τζένοα για τον Ιμόμπιλε
Η βαθμολογική θέση της Παλέρμο αναγκάζει τους ανθρώπους της να κινηθούν με αποφασιστικότητα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, αν θέλουν να ξεφύγουν γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας την παραμονή τους στη Serie A. Αυτό έγινε σαφές από δηλώσεις τόσο του προέδρου της ομάδας, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, όσο και του Διευθύνοντα Συμβούλου, Πιέτρο Λο Μόνακο.

Πληροφορίες των τελευταίων ημερών έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των ανθρώπων της Παλέρμο προς το πρόσωπο του Μάρκο Μποριέλο. Ο Λο Μόνακο, ωστόσο, σχολιάζοντας τις πληροφορίες αυτές, αποκάλυψε πως άλλος είναι ο μεταγραφικός στόχος της ομάδας του. «Ο Μποριέλο; Για να σας πω την αλήθεια το ενδιαφέρον μας στρέφεται στον Τσίρο Ιμόμπιλε. Ήδη έχουμε έρθει σε συμφωνία με τη Τζένοα και περιμένουμε να δούμε πότε αυτή θα ενεργοποιηθεί. Από την αρχή μας ενδιέφερε ο νεαρός και νομίζω πως τελικά θα τον αποκτήσουμε», αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παλέρμο.

Άλλες φήμες κάνουν λόγο για τον Μπουονανότε της Μάλαγα. Αληθεύουν; «Ο Μπουονανότε είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σκεφτείτε πως οι Ισπανοί πλήρωσαν 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει και με αυτόν. Πάντως, ένα είναι σίγουρο. Η ομάδα θα ενισχυθεί και οι φίλαθλοί μας θα δουν μια διαφορετική εικόνα από την αρχή του νέου έτους», τόνισε ο Πιέτρο Λο Μόνακο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: