Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Διάψευση από την ΠΑΕ για επιστροφή των «5»

Οι ιθύνοντες της διοίκησης του Άρη διέψευσαν κατηγορηματικά το σενάριο ότι ζήτησαν από τον Αλκαράθ να παραμείνουν οι 5 παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του...
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα άδειας για τους 5 παίκτες που δεν υπολογίζονται στην συνέχεια από τον Λούκας Αλκαράθ. Μάλιστα για αύριο έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να συζητήσουν την λύση της συνεργασίας τους με τον ΑΡΗ.
Από το πρωί κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια ανάμεσα στα οποία κι ένα που έκανε λόγο για… αίτημα της διοίκησης της ΠΑΕ προς τον Αλκαράθ να ξανασκεφτεί την περίπτωση των 5 παικτών και να τους δεχθεί πίσω στην προπόνηση. Το AllAboutARIS δεν στέκεται ποτέ σε… φήμες, αλλά μέσα από το ρεπορτάζ μεταφέρει τα γεγονότα στον κόσμο. Επικοινωνήσαμε με μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα παραπάνω. Σημείωσε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ η διοίκηση της ΠΑΕ ζήτησε από τον Αλκαράθ να το ξανασκεφτεί και πως ισχύει κανονικά η άδεια για τους 5 παίκτες και αύριο θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους.
Οι πληροφορίες του AllAboutARIS αναφέρουν ότι την συγκεκριμένη απόφαση ενισχύουν και οι πληροφορίες ότι πολύ σύντομα η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να κάνει μεταγραφές αφού θα έχει στα χέρια της φορολογική ενημερότητα είτε μέσω της ψήφισης του φορολογικού νομοσχεδίου στις 11 Ιανουαρίου είτε μέσω συγκεκριμένων άλλων ενεργειών.
Σε κάθε περίπτωση η απόφαση του Αλκαράθ για τους Γκέσιο, Ασλανίδη, Κοτσώνη, Ψυχογιό και Γιώρη ισχύει και η μόνη περίπτωση που υπάρχει σήμερα είναι να διαφοροποιηθεί υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις για έναν μόνο εκ των 5 παικτών. Και πάλι όμως και αυτή η περίπτωση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες…allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: