Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

«Ο Ντελ Πιέρο με έκανε οπαδό της Γιουβέντους»

Οπαδός της Γιουβέντους δήλωσε πως είναι ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς, εκφράζοντας, ωστόσο, την επιθυμία του να μείνει στην Παλέρμο για πολλά χρόνια ακόμα.

«Ο Ντελ Πιέρο με έκανε οπαδό της Γιουβέντους»
Θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Παλέρμο, στην οποία αγωνίζεται από το 2010. Ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ομάδων της Ιταλίας, με τη Μίλαν να ενδιαφέρεται πιο πολύ για την απόκτησή του.

Ο ίδιος ο Ίλιτσιτς, ωστόσο, με δηλώσεις του έκοψε τον… αέρα των «ροσονέρι», καθώς τόνισε πως είναι οπαδός της Γιουβέντους. «Από μωρό είμαι Γιουβέντους. Το είδωλό μου ήταν ο Ντελ Πιέρο, για τον οποίον έγινα οπαδός της ομάδας του Τορίνο», σημειώνει ο Σλοβένος.

Συνεπώς δεν πρόκειται να πας στο Μιλάνο; «Ήδη απέρριψα πρόταση από τη Ντιναμό Κιέβου, καθώς είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Παλέρμο. Θέλω να μείνω για χρόνια στην ομάδα. Ειδικά φέτος θέλω να τη βοηθήσω να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Διαβεβαιώνω τους οπαδούς μας πως δεν πρόκειται να κινδυνεύσουμε, σύντομα θα δούν μια διαφορετική ομάδα», τόνισε ο Ίλιτσιτς.

Δηλώνεις οπαδός της «Μεγάλης Κυρίας». Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στην Ευρώπη και πόση απόσταση έχει από τις άλλες ομάδες στην Ιταλία; «Στην Ιταλία είναι η πιο δυνατή ομάδα με διαφορά. Στην Ευρώπη θεωρώ πως είναι στο επίπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Μπαρτσελόνα. Μπορεί να κατακτήσει με άνεση το πρωτάθλημα και να προχωρήσει μέχρι το τέλος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ως οπαδός της, το εύχομαι ολόψυχα», απάντησε χωρίς αναστολές ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: