Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΟΚ-Ψηφίζει ο κόσμος για τον καλύτερο

Ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή του 2012 της ομάδα διενεργεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «δικέφαλου» αποφάσισαν να δώσουν το λόγο στον κόσμο ο οποίος καλείται να αναδείξει τον κορυφαίο της χρονιάς που έφυγε μέσα από την ψηφοφορία που διενεργείται από το site της ΠΑΕ. Οι Πέντε κορυφαίοι βάση αριθμών  είναι οι Αθανασιάδης, Φωτάκης, Λίνο, Σαλπιγγίδης και Λάζαρ, όμως ο κόσμος μπορεί να επιλέξει και από τους 34 παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ψηφοφορίας
«Ποιος από τους 34 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέσα στο 2012 ήταν ο καλύτερος; Ποιος ποδοσφαιριστής ξεχώρισε με τις επιδόσεις και τους αριθμούς στη χρονιά, που μας αποχαιρέτισε πριν από λίγες ώρες;
Οι αριθμοί «έδειξαν» τους πέντε από τους 34 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το 2012 είχαν τις περισσότερες  παρουσίες, το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και τα πιο πολλά γκολ. Αυτοί ήταν, βάσει των συμμετοχών, οι εξής:
1. Στέφανος Αθανασιάδης - 44 συμμετοχές
2. Alves Maciel Dorvalino - 41 συμμετοχές
3. Δημήτρης Σαλπιγγίδης - 41 συμμετοχές
4. Costin Lazar - 40 συμμετοχές
5. Γιώργος Φωτάκης - 39 συμμετοχές
Το paokfc.gr σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία και να αναδείξετε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για το 2012.
Ψηφίστε κάνοντας κλικ εδώ
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ως τις 12 Ιανουαρίου 2013 στις 23:59»

Δεν υπάρχουν σχόλια: