Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Θα γίνει η «σημαία» της ομάδας!!

Έτοιμος να υπογράψει νέο, διετές συμβόλαιο με την Πεσκάρα είναι ο Νταμιάνο Τζανόν και να γίνει, έτσι, η «σημαία» της ομάδας, συμπληρώνοντας έξι χρόνια στο σύλλογο.

Θα γίνει η «σημαία» της ομάδας
Βρίσκεται στην Πεσκάρα από το 2009, έχοντας αγωνιστεί σε περισσότερα από 100 παιχνίδια, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας. Το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Νταμιάνο Τζανόν με την ομάδα λήγει, αλλά όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο για ακόμα δύο χρόνια. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας στο παρασκήνιο της γιορτής που παρέθεσε η διοίκηση στους παίκτες και τις οικογένειές τους με την ευκαιρία των Χριστουγέννων.

«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι έτοιμος να υπογράψω εν λευκώ το νέο μου συμβόλαιο με την Πεσκάρα. Θα είναι διάρκειας 2 ετών και με αυτό θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μου να συνεχίσω στην ομάδα αυτή. Για μένα η Πεσκάρα αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα σε κάθε σκέψη μου», τόνισε ο Τζανόν.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σασουόλο. «Αλήθεια είναι. Ο Ντι Φραντσέσκο με περιμένει, αλλά εγώ το είπα πολλές φορές πως θέλω να μείνω στην Πεσκάρα και να παλέψουμε όλοι μαζί για την παραμονή μας στη Serie A.»

Η χρονιά που φεύγει, τι… γεύση σου αφήνει; «Το 2012 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, που κορυφώθηκε με την άνοδό μας στην πρώτη κατηγορία. Νομίζω πως η μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα δεν είναι κακή. Πιθανότητες παραμονής υπάρχουν, αρκεί να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε πίστη. Μακάρι του χρόνου να είμαστε ξανά εδώ και να αναπολούμε μια ακόμα πιο πετυχημένη χρονιά από το 2012», τόνισε ο Νταμιάνο Τζανόν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: