Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

«Αναιρούν τις εξαγγελίες τους αν πάρουν τον Ντρογκμπά»

Την αντίθεσή του με την πρόθεση της Μίλαν να αποκτήσει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά εξέφρασε ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, θεωρώντας πως αντιτίθεται στη νέα πολιτική της ομάδας.

«Αναιρούν τις εξαγγελίες τους αν πάρουν τον Ντρογκμπά»
Τα δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων επιμένουν να κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία της Μίλαν με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος επιστρέφει από τη σύντομη… περιπέτεια της Κίνας, τη στιγμή που οι «ροσονέρι» είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τόσο τον Πάτο, όσο και τον Ρομπίνιο. Ο Ιβοριανός άσος, συνεπώς, θα κληθεί να αντικαταστήσει τους δύο Βραζιλιάνους.

Αν και οι περισσότεροι εκφράζουν την άποψη πως η κίνηση αυτή θα είναι ενισχύσει την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, υπάρχει κάποιος που διαφωνεί. Αυτός είναι ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα «Tuttosport» εξήγησε το γιατί. «Η νέα πολιτική φιλοσοφία της Μίλαν είναι να ποντάρουν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι που από το καλοκαίρι είναι εμφανέστατο και σιγά-σιγά δείχνει να αποδίδει. Αν σήμερα πουληθούν οι δύο Βραζιλιάνοι και αποκτηθεί ένας παίκτης 34 ετών, θα αναιρεί όσα μέχρι τώρα δήλωναν οι άνθρωποι της ομάδας και ενδεχομένως την οδηγήσει σε… πισωγύρισμα. Αυτό, χωρίς να αμφισβητώ την αξία του Ντρογκμπά, ο οποίος παραμένει ένας σπουδαίος παίκτης», σημείωσε ο προπονητής της Πάρμα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: