Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Εξελίξεις με τους τέσσερις

Εξελίξεις στο θέμα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Λούκας Αλκαράθ, αναμένονται σήμερα. Η υποχρεωτική άδεια των Ασλανίδη, Κοτσώνη, Γκέσιου και Ψυχογιού, ολοκληρώνεται και η διοίκηση τους περιμένει στα γραφεία, προκειμένου να κινήσει τις διαδικασίες λύσης των συμβολαίων τους.
Αυτό που απομένει είναι να διαπιστωθεί ποια στάση θα κρατήσουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Εφόσον, έχουν προτάσεις (όπως για παράδειγμα ο Γκέσιος) και έχουν δρομολογήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα περιπλέκονται και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε να επέλθει λύση. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Αλκαράθ δεν τους υπολογίζει ενόψει της συνέχειας, κάτι που σημαίνει, πως παρά το ότι έχει λήξει η άδειά τους, δύσκολα θα τους δεχτεί στο ομαδικό πρόγραμμα.      
Στο μεταξύ η προετοιμασία των κιτρίνων συνεχίζεται με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα). Η συμμετοχή του Αγκάνθο στο ματς με τον Πανιώνιο, έχει σχεδόν αποκλειστεί, επομένως ο Ισπανός θα ξεκινήσει πρόγραμμα με ορίζοντα. Ηρακλείου! Να προλάβει, δηλαδή, να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: