Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Φεϊζάλ ή… πάει για άλλα!!

Κρίσιμο είναι για τον Παναθηναϊκό το ξεκίνημα του 2013. Μέχρι την Παρασκευή θα φανεί οριστικά (;) αν ο Φεϊζάλ έχει πραγματικά την πρόθεση να πάρει την ΠΑΕ ή πρόκειται για… παραμύθι.

Φεϊζάλ ή… πάει για άλλα
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας δεν έχει δείξει διάθεση αποχώρησης από το προσκήνιο και κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως θα βάλει τα 28 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Κάποια σενάρια θέλουν τον Φεϊζάλ να ζητεί παράταση, αλλά για να του δοθεί θα πρέπει να παρουσιαστεί επαρκής λόγος.

Στον Παναθηναϊκό είναι δύσπιστοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου για τη συγκεκριμένη ιστορία, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη μέρα, αφού η ανάγκη εισροής ρευστού στα ταμεία είναι μεγάλη. Εφόσον δεν μπουν τα 28 εκατ. ευρώ του πρίγκιπα, θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με στόχο τα 15 εκατ. ευρώ με στόχο να καλυφθεί αυτό το ποσό με δάνειο, κάποια βοήθεια από τους μετόχους και από απλούς φιλάθλους που πιθανολογείται πως θα μπορούν να αποκτήσουν μετοχές και χωρίς την προϋπόθεση να γίνουν μέλη της «Συμμαχίας».

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να μειώσει τα έξοδα της ΠΑΕ και πέρα από τις προτάσεις για μείωση συμβολαίων σε παίκτες, θα γίνουν απολύσεις και περικοπές μισθών σε υπαλλήλους της ομάδας. Απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, καθότι σε όλους τους ποδοσφαιριστές οφείλονται χρήματα και θα πρέπει να συναινέσουν σε νέο διακανονισμό, αφού στο τέλος Μαρτίου υπάρχει ο έλεγχος της UEFA.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, πέραν της δεδομένης συμφωνίας με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο από τώρα για το καλοκαίρι, υπάρχει σιγουριά και για τον Τόμας Ντε Βινσέντι παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Επίσης στα υπόψη για την άμυνα είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης, που όπως και οι δύο προαναφερθέντες μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.

Μέσα στο μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τους υπό παραχώρηση Βύντρα και Χριστοδουλόπουλο, με τον Μπουμσόνγκ που πιθανότατα θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και με τον Λέτο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: