Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Παπαδόπουλος: «Δε μετάνιωσα για τις επιλογές μου»

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, αλλά και του Ολυμπιακού και νυν ποδοσφαιριστής της Διναμό Δρέσδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την καριέρα του στη Γερμανία, το παρελθόν του σε Ηρακλή και Ολυμπιακό, αλλά και την παρουσία του στο φιλικό των «κυανολεύκων» με το Αγιονέρι.

«Είχα πέντε χρόνια να πάω στη Μίκρα, είδα τον αδελφό μου να παίζει με την πρώτη ομάδα και εύχομαι να παίξει και σε επίσημο παιχνίδι. Είναι τρίτος τερματοφύλακας στον Ηρακλή και βλέπουμε. Είδα φίλους από τα παλιά, χάρηκα, ένιωσα πολύ καλά. Στο Καυτανζόγλειο έχω να πάω από τότε που έπαιζα στην ομάδα»…

Για το αν μετάνιωσε για κάποια επιλογή του στο παρελθόν:

«Δε θα άλλαζα κάτι στην καριέρα μου, δε μετανιώνω για τις αποφάσεις που παίρνω. Δε νομίζω πως την πάτησα. Κάθε παιδί στη θέση μου θα έκανε ό,τι έκανα κι εγώ. Και στον Ολυμπιακό βίωσα άλλες καταστάσεις και μου έκανε και καλό στον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα. Εκείνη τη στιγμή πίστευα ότι το καλύτερο για μένα ήταν να πάω στον Ολυμπιακό και δε μετάνιωσα».

Για το αν χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να παίξει κάποιος στον Ολυμπιακό:

«Χρειάζονται κι άλλα πράγματα που δεν τα γνωρίζεις πριν πας. Η νοοτροπία είναι διαφορετική. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο καράβι και είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ σκληρός μέσα σου και να έχεις και τα γύρω-γύρω»…

Για το παρελθόν του στον Ηρακλή και το πρώτο του γκολ σε ένα ματς με την Ξάνθη:

«Ήταν το πρώτο μου και είμαι πολύ περήφανος για εκείνο το γκολ. Παρακολουθώ τον Ηρακλή και όποια παιχνίδια δεν μπορώ να δω τα ακούω από το ραδιόφωνο. Είναι τώρα δύσκολα στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή το να επιστρέψω δε θα έκανε καλό στην καριέρα μου και θα προτιμούσα να κάτσω στο εξωτερικό».

Για την παρουσία του στη Δρέσδη και το γερμανικό πρωτάθλημα:

«Δεν πάμε πολύ καλά φέτος, είμαστε στις τελευταίες θέσεις στο πρωτάθλημα της Β? Εθνικής και προσπαθούμε να σωθούμε. Όμως εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά, ακόμη και στη Β? Εθνική. Στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω σε οργάνωση και σε νοοτροπία. Είμαστε τρίτοι από το τέλος κι όμως το γήπεδο είναι 30.000 θέσεων και γεμίζει κάθε Κυριακή».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: