Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Αρης-«Όλοι μαζί να σώσουμε… την παρτίδα»

Σε πολύ καλό κλίμα και με την ευχή όλων να… σωθεί η παρτίδα, αγωνιστικά, για τον Άρη έστω και στο 90? πραγματοποιήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη γιορτή των «κίτρινων». Το Aris Sports Cafe …φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε τα μέλη της καινούργιας διοίκησης της ΠΑΕ, τους ανθρώπους της Κοινωνίας Μελών Άρη, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το υπαλληλικό προσωπικό.

Οι ευχές για ένα καλύτερο έτος έδιναν και έπαιρναν, επισημαίνοντας όλοι ότι περιμένουν ένα δυνατό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο ούτως ώστε η παρτίδα να… σωθεί νωρίτερα. Όλοι είχαν να λένε για το καλό κλίμα, με τους «κιτρινόμαυρους» να περνούν μια βραδιά χαλάρωσης σε ένα οικείο γι? αυτούς χώρο αφού, θέα στο δείπνο τους είχαν το χόρτο του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Ψηφίδης στην ομιλία προς τους παίκτες επιδίωξε την ανύψωση του ηθικού τους, διαβεβαιώνοντάς τους την στήριξη που θα τους παρέχει η διοίκηση του. «Βρισκόμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου. Απομένει ένας ολόκληρος γύρος στον οποίο είμαι βέβαιος ότι ο Άρης θα πάει καλύτερα και… στο σφύριγμα της λήξης θα έχει πετύχει το στόχο του. Από εσάς ζητάμε να τα δώσετε όλα και να ξέρετε ότι η διοίκηση θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε. Καλή χρονιά και καλή αρχή, με νίκη επί του Πανιωνίου».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Παπαζαχαρίας: «Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα στο 2013». Από τους… “blacklist παίκτες”, ο μοναδικός που ήταν παρών, ήταν ο Αλέξανδρος Γιώρης. Οι παίκτες του Άρη αποχώρησαν λίγο μετά τις δέκα, αφού το πρωί είχε προγραμματισμένη προπόνηση στο Νέο Ρύσιο. Όλοι έφυγαν «αγκαλιά» με μία βασιλόπιτα και ένα μπουκάλι κρασί.

Η ευχή του Αλκαράθ για το 2013

Με την βαλίτσα στο χέρι εμφανίστηκαν, ο Λούκας Αλκαράθ και ο συνεργάτης του Χέσους Κανιάδας. Από το αεροδρόμιο μετέβησαν κατευθείαν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Την πρώτη –μετά την 6ήμερη άδεια- προπόνηση μπορεί να μην την πρόλαβαν οι δύο Ισπανοί, αλλά στην γιορτή ήτανε… άγγλοι!

Ο 46χρονος προπονητής έστειλε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά: «Είμαι αισιόδοξος για το 2013. Με σκληρή δουλειά απ` όλους θα καταφέρουμε να βγάλουμε τον Άρη από τη δύσκολη θέση και να τον ανεβάσουμε στη βαθμολογία. Θα πρέπει να συνεχίσει μια πορεία δυνατής δουλειάς καθώς πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Ελπίζουμε να μπορέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο -και εμείς από το δικό μας το πόστο- στην ενδυνάμωση και την αλλαγή της εικόνας, ώστε να έχουμε μια εντελώς διαφορετική πορεία.

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και καλή χρονιά». Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Νούνο Κοέλιο: «Εύχομαι αυτή η γιορτή να αποτελέσει την αρχή για επιτυχίες το 2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια: