Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ο κουλός ο Έλληνας και η τιμωρία του!!

Τσάκας, Τσίπρας, Αλαφούζος, Σαμαράς, Κασιδιάρης, Μέρκελ κ.ά. Τι σχέση έχουν μεταξύ τους; Ότι έχουν "φορτώσει" τον Γιώργο Μύρτσο! Τι λέει για τον καθένα, ποια είναι η μεγαλύτερη τιμωρία και γιατί οι Έλληνες είμαστε κουλοί;
Βλάσης Τσάκας: Μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλάκωσαν και οι γύφτοι δεν λέει ο λαός; Ε, στην περίπτωση του Τσάκα ισχύει το μάθανε ότι ξεφτιλιζόμαστε, πλάκωσαν και οι Τσάκες! Ο τύπος βρίσκει και τα κάνει, δεν φταίει αυτός. Θα τον ήξερε κανείς αν δεν άνοιγε την πόρτα του ανύπαρκτου διοικητικά Παναθηναϊκού, για να μπει μέσα; Και μία τελευταία ερώτηση: Υπάρχει άλλη ευρωπαϊκή χώρα που θα μπορούσε να κάνει σεφτέ ο Τσάκας;
Αλέξης Τσίπρας: Τον πίστεψα προεκλογικά, αλλά όταν είδα ότι οι διωγμένοι από τον ΠΑΣΟΚ βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι το ένα στέλεχος έλεγε πως δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν και το άλλο ότι είναι, κατάλαβα ότι και αυτός λίγος είναι. Κι εμφανίστηκε στο προσκήνιο την καλύτερη για αυτόν στιγμή, την ώρα που όλοι οι Έλληνες έψαχναν ένα ηγέτη να πιστέψουν. Πιστεύω θα ξεμείνει στου δρόμου τα μισά.
Γιάννης Αλαφούζος: Αυτός ο άνθρωπος είναι χωρίς σχόλια. Τον αφήνω ασχολίαστο. Τι να σχολιάσω, δηλαδή, τις Συμμαχίες; Είδε φως και μπήκε. Και τώρα λέει πως ο Παναθηναϊκός είναι δικός του, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ.
Αντώνης Σαμαράς: Αν θυμηθώ όσα είχε πει πριν γίνει πρωθυπουργός, θα γελάμε για ώρες. Ό,τι έλεγε και είχε το "δεν" στην πρόταση, το έκανε. Ό,τι είπε με "θα", δεν το έκανε! Θέλουμε δεν θέλουμε, ο Μητσοτάκης έχει δίκιο: ο Έλληνας ξεχνάει πολύ εύκολα! Συμπληρώνω εγώ, γιατί είναι πολύ μεγάλος μαλάκας. Οι πολίτες ποιας άλλης χώρας θα είχαν αυτή τη στιγμή αυτή την κυβέρνηση που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα; Μπλε, πράσινο και κόκκινο να συγκυβερνούν...
Ηλίας Κασιδιάρης: Αυτός που δεν έχει χέρια, ψάχνει κάποιον να του τραβήξει μία μαλακία. Οι Έλληνες θέλαμε να δείρουμε πολιτικούς γιατί δεν πήγαιναν φυλακή και αυτό το χέρι πήρε σάρκα και οστά σε κάτι άτομα στο στιλ του Κασιδιάρη. Άλλος θέλει να του τραβήξουν μαλακία, άλλος να δείρει κάποιον. Το μόνο σίγουρο είναι πως είμαστε... κουλοί!
Λανς Άρμστρονγκ: Ποτέ δεν θα εκφέρω άποψη για έναν άρρωστο. Ο τύπος είναι ένα πρεζόνι. Στο κομμάτι που πρόκειται για τον εαυτό του, να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά το κακό είναι πως κορόιδεψε κόσμο, γιατί δεν είναι αθλητής αλλά ένα πρεζόνι. Και εκμεταλλεύτηκε. Να παραμείνει στα ναρκωτικά του λοιπόν και να μην ασχολείται με τον αθλητισμό. Ντροπή, είναι κατάπτυστος, ούτε να συζητάμε για αυτόν. Οποιοσδήποτε ντοπάρεται, τον θεωρώ χρήστη σκληρών ναρκωτικών ουσιών και δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό.
Κώστας Βαξεβάνης: Δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη δουλειά του, με τη δημοσιοποίηση της λίστας. Αλλά φτάσαμε να πανηγυρίζουμε για το αυτονόητο στην Ελλάδα και να θεωρούμε ήρωες όσους κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ο Βαξεβάνης είναι απλώς ένας δημοσιογράφος. Οι άλλοι είναι λαμόγια και δεν τους αξίζει να λέγονται δημοσιογράφοι.
Βούλα Παπαχρήστου: Είμαστε η χώρα του πολύ. Γενικώς. Πανηγυρτζήδες είμαστε. Στην Ελλάδα συναντάς ρατσιστικό μένος αν είσαι Έλληνας. Είμαι ρατσιστής που με ενοχλούν στην πλατεία Αριστοτέλους όσοι τραβάνε από τον ώμο τα κοριτσάκια, για να πάρουν από τα πράγματα που πουλάνε στον δρόμο. Την ίδια ώρα που υπάρχουν δίπλα μαγαζιά με τα ίδια είδη; Είμαι ρατσιστής που θέλω να δοθεί προτεραιότητα στον Έλληνα; Αν πας στα νοσοκομεία, νοσηλεύονται τσάμπα οι ξένοι και οι Έλληνες πληρώνουν! Δεν πάνε να πηδηχτούνε, λέω εγώ. Πρώτα ο Έλληνας και έπειτα να φιλοξενήσουμε όσους μπορούμε. Εδώ δεν έχουμε να φάμε και μας λένε ρατσιστές που δεν δίνουμε φαγητό στους ξένους! Να χαλαρώσουμε λίγο, λέω εγώ. Αλλά στη ρουφιανιά είμαστε πρώτοι. Γιατί την Παπαχρήστου εμείς την αποκλείσαμε. Τώρα όσον αφορά αυτά που λένε πως δεν είναι πια σε επίπεδο πρωταθλητισμού, έχω να πω πως αν ισχύει αυτό, είναι γιατί στο άθλημά της στην Ελλάδα, αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, χρειάζεται να πληρώσεις από την τσέπη σου τα έξοδα.
Άνγκελ Μέρκελ: Καλά ξηγιέται η Μέρκελ! Είναι Γερμανίδα, όχι Ελληνίδα. Λειτουργεί με βάση τα συμφέροντα της χώρας της λοιπόν. Χώρια που τώρα στις γιορτές, επειδή κάποιοι πίνουν λίγο παραπάνω, τη βρίσκουν και hot woman! Very hot Angela! Μεγάλη τιμωρία είναι να είσαι σε νησί, μόνος εσύ κι αυτή. Και να σου πούνε πως θα μείνεις για πέντε χρόνια μαζί της. Να τη βλέπεις γυμνή κάθε μέρα, με τους κοιλιακούς της, τις μπουτάρες της. Το φαντάζεστε;

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: