Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Νέα πρόταση Σάντος για Ρομπίνιο!!

Νέα πρόταση κατέθεσε η Σάντος στη Μίλαν για την απόκτηση του Ρομπίνιο, ελπίζοντας να δελεάσει τόσο τη διοίκηση των «ροσονέρι», όσο και τον ποδοσφαιριστή, που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Νέα πρόταση Σάντος για Ρομπίνιο
Είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται εντονότερα τις τελευταίες μέρες και φέρονται ως υποψήφια να αποχαιρετήσουν τη Μίλαν. Ο Ρομπίνιο μοιάζει να αποτελεί… παρελθόν για την ομάδα του Μιλάνου, αν και ακόμα δεν είναι σίγουρος για το ποιο θα είναι το δικό του μέλλον. Οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του προέρχονται από τη Βραζιλία, χωρίς καμία να έχει καταφέρει να πείσει τη διοίκηση των «ροσονέρι».

Η πρώην ομάδα του Ρομπίνιο, η Σάντος, φέρεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, καταθέτοντας πρόταση στη Μίλαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βραζιλιάνικος σύλλογος προσφέρει 7 εκατ. ευρώ στους Ιταλούς, ενώ στο παίκτη προσφέρει εβδομαδιαίο μισθό 300 χιλ. ευρώ, με το φόρο να πληρώνεται από την ομάδα.

Αν και η Μίλαν ζητά 10 εκατ. ευρώ για τον Ρομπίνιο, ενώ ο παίκτης αξιώνει 400 χιλ. ευρώ «καθαρά» την εβδομάδα, οι πιθανότητες που έχει η Σάντος να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των «ροσονέρι» είναι αρκετές, καθώς οι μέρες περνούν και ακόμα δεν έχει φτάσει στα γραφεία πρόταση που να πλησιάζει στις απαιτήσεις του Αντριάνο Γκαλιάνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: