Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

«Ποιος ξεχώρισε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το 2012;»

Την ευκαιρία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αναδείξουν τον καλύτερο παίκτη της ομάδας για το 2012 δίνει η διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά».

«Ποιος ξεχώρισε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το 2012;»
Ποιος ξεχώρισε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το 2012; Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να δώσουν απάντηση οι οπαδοί της ομάδας. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» δίνουν την ευκαιρία στους φιλάθλους να είναι αυτοί που θα αναδείξουν τον καλύτερο της χρονιάς, ανάμεσα από 34 ποδοσφαιριστές.

Οι πέντε κορυφαίοι βάσει αριθμών είναι οι Αθανασιάδης, Φωτάκης, Λίνο, Σαλπιγγίδης και Λάζαρ, ωστόσο ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίσει όποιον θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ποιος από τους 34 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέσα στο 2012 ήταν ο καλύτερος; Ποιος ποδοσφαιριστής ξεχώρισε με τις επιδόσεις και τους αριθμούς στη χρονιά, που μας αποχαιρέτισε πριν από λίγες ώρες;
Οι αριθμοί «έδειξαν» τους πέντε από τους 34 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το 2012 είχαν τις περισσότερες παρουσίες, το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και τα πιο πολλά γκολ. Αυτοί ήταν, βάσει των συμμετοχών, οι εξής:
1. Στέφανος Αθανασιάδης - 44 συμμετοχές
2. Alves Maciel Dorvalino - 41 συμμετοχές
3. Δημήτρης Σαλπιγγίδης - 41 συμμετοχές
4. Costin Lazar - 40 συμμετοχές
5. Γιώργος Φωτάκης - 39 συμμετοχές
Το paokfc.gr σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία και να αναδείξετε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για το 2012.
Ψηφίστε κάνοντας κλικ εδώ
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ως τις 12 Ιανουαρίου 2013 στις 23:59
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: