Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

«Αδιαφορώ για το στάδιο της Ρόμα»

Αδιάφορο αφήνει τον Κλαούντιο Λοτίτο η ανακοίνωση της ανέγερσης του νέου σταδίου της Ρόμα, αφού εκείνος έχει κάνει το δικό του προγραμματισμό, με τον οποίο η Λάτσιο θα ενισχυθεί.

«Αδιαφορώ για το στάδιο της Ρόμα»
Είναι η είδηση των ημερών στη Ρώμη. Η ανέγερση του νέου σταδίου της Ρόμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις συζητήσεις, τις εκπομπές και τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου της πρωτεύουσας. Όλοι ασχολούνται με τις προοπτικές που ανοίγονται για τους «τζαλορόσι». Όλοι; Μάλλον όχι…

Ένας από εκείνους που αδιαφορεί επιδεικτικά για τις ανακοινώσεις της διοίκησης της Ρόμα είναι ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, όπως φάνηκε από όσα είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή. «Ούτε που με απασχολεί αυτό που κάνει η Ρόμα. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου και με αυτή ασχολούμαι. Εκείνοι έχουν να σκεφτούν το γήπεδό τους, εμείς τον μακρόπνοο προγραμματισμό που θα οδηγήσει τη Λάτσιο σε ακόμα καλύτερες ημέρες», τόνισε ο Λοτίτο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Λάτσιο ανέλυσε αυτά που έχει πετύχει τα χρόνια της προεδρίας του. «Είχα υποσχεθεί πως θα υπάρξει οικονομική εξυγίανση μέσα σε μια τριετία και το κατάφερα. Η ομάδα σήμερα είναι ισχυρή, έχει πολλές δυνατότητες και αν καταφέρει να ωριμάσει και στη νοοτροπία της, θα μπορέσει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενταχθούν σταδιακά στην πρώτη ομάδα και σύντομα θα κάνουν πολλούς να… παραμιλάνε. Στόχος μου είναι η εξέλιξη της Λάτσιο με γεωμετρική πρόοδο, όχι με αριθμητική», σημείωσε ο Λοτίτο.

Με αφορμή τις ανακοινώσεις των… άσπονδων φίλων σας, δεν νομίζετε πως και η Λάτσιο έχει ανάγκη από ένα δικό της στάδιο; «Η Λάτσιο σήμερα έχει δικό της τηλεοπτικό κανάλι και ραδιοφωνικό σταθμό, καθώς και μια εφημερίδα. Σίγουρα λείπει ένα γήπεδο, αλλά και αυτό εντάσσεται στον προγραμματισμό που έχουμε κάνει. Θα δείτε αυτά που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια», απάντησε ο πρόεδρος.

Είστε, λοιπόν, ικανοποιημένος από αυτά που έχετε πετύχει; «Πολύ ικανοποιημένος. Αυτό που καταφέραμε είναι να κάνουμε τη Λάτσιο μεγάλη ομάδα, που δεν βρίσκεται υπό την προστασία κανενός και είναι μια μεγάλη οικογένεια. Γιατί μας απασχολεί και η ανθρώπινη πλευρά σε ό,τι κάνουμε. Κάτι που δεν το αντιλαμβάνεστε συχνά, εσείς οι δημοσιογράφοι», τόνισε με έμφαση ο Κλαούντιο Λοτίτο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: