Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Αλεξανδρής:«Το μπάσκετ χρειάζεται δυνατούς τον ΠΑΟΚ και τον Άρη»

Ο πρώην τεχνικός του μπασκετικού Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Αθλητικού Metropolis, αναφέρθηκε στην παρουσία του στον πάγκο των «κιτρίνων», ενώ έκανε και τις ευχές του για το 2013.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του αυτό τον καιρό:

«Αφιερώνω περισσότερο χρόνο στην οικογένεια, ενώ έχω και το χρόνο να επιμορφώνομαι. Πρέπει να εξελίσσεσαι σαν προπονητής, το άθλημα έχει προχωρήσει πολύ και ξέρω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στον τρόπο προπόνησης, εκγύμνασης και διατροφής. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου πλέον, χρειάζεσαι συνεργάτες και για αυτό κι εγώ είχα πολύ ικανούς ανθρώπους δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια».

Για την παρουσία του στον Άρη σχολίασε μεταξύ άλλων:

«Δε θέλω να πω πολλά, γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί η πρόθεσή μου. Από την πρώτη στιγμή όσα πίστευα τα είπα για την ομάδα. Ήταν δύσκολο να λειτουργήσει η ομάδα τότε, πέρασαν ήδη δύο μήνες, δεν μπορούσαν να παίξουν οι Αμερικάνοι και αυτό ήταν σημαντικό, διότι πηγαίναμε καλά».

Τέλος, για ΠΑΟΚ και Άρη το 2013 ευχήθηκε:

«Εύχομαι τα καλύτερα, το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται και τις δύο ομάδες δυνατές. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή και με την παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει δημιουργηθεί μια συνέχεια. Για τον Άρη είναι κακό που δεν μπορεί να εντάξει ξένους στο ρόστερ του».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: