Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Τι συμβαίνει με θλάσεις και κουνούπια στον ΠΑΟΚ;

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Διαβάστε τι… χρεώνουν σε αυτό, αλλά και την «προφητεία» του Γιώργου Δώνη.
Ο ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά ταλαιπωρείται από τις θλάσεις και ψάχνει το γιατί. Πέρυσι, αρκετοί έλεγαν πως οι συχνοί τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών, ήταν αποτέλεσμα της λάθος προπόνησης του Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο το φαινόμενο συνεχίστηκε και φέτος με τον Γιώργο Δώνη. Μάλιστα, ο Έλληνας προπονητής εδώ και πολλούς μήνες… ψάχτηκε για το συγκεκριμένο πρόβλημα και σε συζητήσεις που είχε με το τεχνικό επιτελείο του, προσπάθησε να βρει τι φταίει, ενώ το ίδιο έκαναν και οι άνθρωποι της διοίκησης

Το συμπέρασμα λοιπόν στο οποίο κατέληξαν και οι δύο πλευρές, είναι πως φταίει το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Μπορεί να κατασκευάστηκε πρόσφατα, ωστόσο κάτι έχει πάει… στραβά και δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στους παίκτες. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ βέβαια, αναμένεται να κάνουν και πιο εκτενή έρευνα σχετικά με το θέμα, ώστε να είναι σίγουροι.

Την ίδια στιγμή πάντως, αρκετές είναι οι ενστάσεις και για την τοποθεσία που βρίσκεται το προπονητικό, καθώς όπως αναφέρουν άνθρωποι που ξέρουν την περιοχή, το καλοκαίρι εκεί γίνεται… πόλεμος από τα κουνούπια και είναι αδύνατον να προπονηθείς το απόγευμα.

Ο Γιώργος Δώνης πάντως, σε συζητήσεις που είχε πριν από λίγες ημέρες, άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα υπάρξει λύση και μάλιστα δραστική. Κάποιοι ήδη μιλούν για νέο προπονητικό κέντρο, το οποίο θα είναι έτοιμο σε 1.5 χρόνο…sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: