Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

«Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Στόχος της Μπάγερν Μονάχου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το Κύπελλο και το Champions League να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα σύμφωνα με τον Γιουπ Χάινκες.

«Θέλουμε το πρωτάθλημα»
Την πρώτη θέση στη βαθμολογία της Bundesliga έχει η Μπάγερν Μονάχου και εκεί θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς αυτή είναι η Νο 1 προτεραιότητα του γερμανικού συλλόγου όπως δήλωσε ο Χάινκες.


«Το πρωτάθλημα έχει προτεραιότητα. Είναι ο βασικός μας στόχος, τον οποίο θα διεκδικήσουμε με όλα μας τα μέσα. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο αλλά πρέπει και να διατηρηθούμε εκεί. Όσο για το Champions League και το Κύπελλο, εκεί θα αποδεχθούμε ότι συμβεί. Η ομάδα έχει αναπτύξει έναν υποδειγματικό τρόπο συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Αυτό σημαίνει να είσαι ομάδα πρώτης τάξης», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Βαυαρών.

Στη συνέχεια ο 67χρονος προπονητής «έπλεξε» το εγκώμιο του Χάβι Μαρτίνεθ:

« Ο κόσμος και ο Τύπος πλέον μπορούν να δουν γιατί πάλεψα τόσο πολύ να φέρω τον Χάβι Μαρτίνεθ στην Μπάγερν. Είναι ακριβώς ο παίκτης που χρειαζόμασταν στη θέση του αμυντικού μέσου. Ο Χάβι έχει εκπληκτικές ικανότητες ως ποδοσφαιριστής, ενώ είναι και φοβερή προσωπικότητα. Έχει καταφέρει να αφομοιωθεί στην ομάδα και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η άμυνά μας λειτουργεί εξαιρετικά».

Έπειτα ο Χάινκες αναφέρθηκε στον Μάνουελ Νόιερ, τονίζοντας πως μόνο με τον Ίκερ Κασίγιας μπορεί να συγκριθεί:

«Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Πάντα πίστευα ότι είναι ο Νο1 γκολκίπερ στη Γερμανία. Αλλά και παγκοσμίως ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί μαζί του, καθώς βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, είναι ο Ίκερ Κασίγιας».

Τέλος, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως η Μπάγερν δεν σχεδιάζει να επενδύσει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου:

«Ο Ματίας Ζάμερ -αθλητικός διευθυντής της ομάδας- είχε δηλώσει πως ίσως στείλουμε δανεικό τον Μίτσελ Βάιζερ, αλλά όπως έχουν τα πράγματα, δεν σκοπεύουμε να κάνουμε τίποτα στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: