Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Οι ευχές του Μπουφόν στους φίλους του!!

Τις ευχές του στους φίλους του στο Twitter έστειλε ο Τζίτζι Μπουφόν, ελπίζοντας η χρονιά μου μπαίνει να είναι ακόμα πιο πετυχημένη από αυτή που ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες.

Οι ευχές του Μπουφόν στους φίλους του
Είναι ο ηγέτης της Γιουβέντους, μετά την αποχώρηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει πως, εκτός από κορυφαίος τερματοφύλακας, είναι ο ποδοσφαιριστής εκείνος που εμπνέει και παρασύρει με τον ενθουσιασμό του συμπαίκτες και κόσμο. Κάτι που φάνηκε και από το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς.

«Λίγες ώρες απέμειναν και μετά… ας αρχίσει η γιορτή για την νέα χρονιά.

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνουμε την ανασκόπηση της χρονιάς, ανατρέχοντας τις πιο σημαντικές στιγμές της.

Μέσα στο 2012 κατάφερα να κατακτήσω για ακόμα μία φορά το πρωτάθλημα, ενώ με την εθνική το μόνο που έλειψε ήταν το… κερασάκι στην τούρτα. Κατάφερα να σηκώσω το πρώτο μου τρόπαιο ως αρχηγός, να κάνω μια καλή πορεία στην Ευρώπη και ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της σοβαρής, ομαδικής δουλειάς που κάνουμε καθημερινά, θέτοντας συνεχώς υψηλότερους στόχους.

Ευχή μου είναι να βρεθούμε σε έναν χρόνο από τώρα και να κάνουμε μια ακόμα ανασκόπηση, έχοντας να θυμηθούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Από τη μεριά μου δεν πρόκειται να τα παρατήσω ούτε στιγμή, ελπίζοντας να μεταδώσω το πάθος μου, αλλά και σιγουριά, σε όλη την ομάδα, ώστε να παλέψει σε κάθε αγωνιστικό μέτωπο.

Κλείνοντας, εύχομαι σε όλους ένα επιτυχημένο και ήρεμο 2013.

Με αγάπη, ο δικός σας Τζίτζι
».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: