Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Εφραιμίδης: «Όλα μπορούν να συμβούν στο φάιναλ-φορ»

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και την εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο" ο ακραίος του Ηρακλή, Δημήτρης Εφραιμίδης.

Για την χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ, ανέλυσε: «Ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Ξέραμε ότι ήταν νοκ-άουτ ματς. Τα δώσαμε όλα και καταφέραμε να περάσουμε στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου».

Για τα προβλήματα κυρίως οικονομικής φύσης που υπάρχουν στην ομάδα, τόνισε: «Έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δεν σημαίνει πως θα μπούμε να παίξουμε λιγότερο καλά. Εμείς δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε κάθε ματς»

Ενώ για το επερχόμενο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου, δήλωσε: «Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και όλα μπορούν αν συμβούν. Δεν είναι κάτι προδεδικασμένο. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε».

Τέλος για τα δύο επόμενα σημαντικά παιχνίδια πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να καταφέρουμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα κομβικά παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Μίλωνα και τον Παναθηναϊκό».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: