Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πεδουλάκης: «Ήταν μία νίκη, τίποτα παραπάνω»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ζαλγκίρις, στο Κάουνας.

Πεδουλάκης: «Ήταν μία νίκη, τίποτα παραπάνω»
Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις, για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, ωστόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης κράτησε χαμηλούς τόνους. Ο προπονητής των «πράσινων» στάθηκε στην καλή άμυνα των παικτών τους και στην συγκέντρωση που έδειξαν σε σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Ρόκο Λένι Ούκιτς.

«Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο μέρος στο αμυντικό κομμάτι. Στην επανάληψη δεν κάναμε πολλά λάθη και χαμηλώσαμε το ρυθμό από τον οποίο παίρνει ενέργεια και ο κόσμος της Ζαλγκίρις. Στο πέντε εναντίον πέντε ήμασταν καλύτεροι. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι που ανταποκριθήκαμε καλά. Είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ των ψηλών που μας αποδιοργάνωσε. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση στο τέλος», είπε αρχικά ο «Άρτζι» και πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι μέσα από την άμυνα θα κερδίσουμε -όσους πόντους και να βάζαμε στην επίθεση- και αυτό κάναμε. Μετά από καιρό ήμασταν όλοι μαζί. Άλλη ομάδα δεν θα άντεχε χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μια νίκη και τίποτα παραπάνω».

Όσο για την πολύ καλή απόδοσή του Ρόκο Λένι Ούκιτς; Ο τεχνικός του « τριφυλλιού», σχολίασε: «Προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε πολύ το παιδί. Σήμερα εξουδετέρωσε τον Πόποβιτς και είχε πολύ καλή επιθετική παρουσία. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει το παιχνίδι του σε αυτή την ηλικία αλλά τον στηρίζουμε καθώς είχε πίεση».

Από την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού ο Γιόνας Ματσιούλις σχολίασε για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που πήγαινε πόντο-πόντο. Και οι δύο ομάδες ήθελαν το ματς γιατί ήταν σημαντικό. Το καλό είναι ότι τελείωσε και ότι νικήσαμε. Πλέον βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση. Όσο για τα σουτ που έχασα... Έτσι είναι μερικές μέρες μπαίνουν, μερικές όχι. Όπως έχω ξαναπεί η ομάδα μας έχει πολλούς καλούς παίκτες. Μία μέρα βγαίνει μπροστά ο ένας, κάποια άλλη ένας άλλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: