Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Κούγιας: «Κλασική περίπτωση ασχέτων που έμπλεξαν οι Αθανασιάδης και Ζαμπέτας»

Στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο" μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος παραδέχθηκε πως θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του κ. Ζαμπέτα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν αληθεύει πως θα θα είναι η υπεράσπιση του πρώην προέδρου του Άρη: «Αληθεύει. Με προσέγγισε το οικογενειακό περιβάλλον του κ. Ζαμπέτα και ζήτησα να δω τη δικογραφία».

«Είναι δεδομένο ότι θα μείνουν μέχρι τη Δευτέρα στο κρατητήριο, γιατί ουσιαστικά πρόκειται για υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων προς το Δημόσιο. Θεωρητικά κινδυνεύουν με 5 χρόνια μέχρι και ισόβια. Θα πρέπει όμως να δω τη δικογραφία για να πούμε περισσότερα. Φυσικά οι δύο τους, δεν παρακράτησαν χρήματα τα οποία καρπώθηκαν, αλλά η ευθύνη τους είναι αντικειμενική. Η ΠΑΕ θα έπρεπε να έχει καταβάλει στην εφορία που ποσό που όφειλε».

«Το πρώτο που πρέπει να πληρώνεις σε μία ΠΑΕ είναι η εφορία και το ΙΚΑ, αλλά δεν το κατάλαβαν ποτέ οι εκάστοτε διοικούντες του Άρη. Αυτή τη στιγμή ο Άρης πληρώνει το ΙΚΑ του Σηφάκη. Για μένα η υπόθεση του κ. Αθανασιάδη και του κ. Ζαμπέτα είναι κλασσική περίπτωση «ασχέτων» που έμπλεξαν το συναίσθημα, χωρίς να αντιληφθούν την ευθύνη του να είσαι πρόεδρος μίας Ανώνυμης Ποδοσφαιρικής Εταιρείας».

Για την έκβαση που πιστεύει πως θα έχει η υπόθεση: «Στα ποινικά δικαστήρια δεν δικάζονται χαρτιά και λογαριασμοί, αλλά οι άνθρωποι και οι συμπεριφορές τους. Για την υπόθεση των δύο θα μπορέσω να σας πω περισσότερα όταν θα δω την δικογραφία τους».

Για την κατάσταση της ΠΑΕ Άρης: «Με εντελώς διαφορετική οπτική ο Άρης θα μπορούσε να βρίσκεται σε μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Το «μαγαζί» είναι τεράστιο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: