Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Δεν αφήνει μισές δουλειές η Μπορντό!

Την πρόκριση στους «16» του Europa League πήρε η Μπορντό, νικώντας 1-0 την Ντιναμό στη ρεβάνς του 1-1 στο Κίεβο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα.

Δεν αφήνει μισές δουλειές η Μπορντό
Στο Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό η Μπορντό έκανε τη μισή δουλειά με το 1-1, ωστόσο στο «Σαμπάν Ντελμά» την… τελείωσε, επικρατώντας με σκορ 1-0, με αποτέλεσμα να προκριθεί στους «16» του Europa Leagueκαι και να βρει μπροστά της την Μπενφίκα.

Η Μπορντό έδειξε περισσότερη διάθεση να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός πως η Ντιναμό ήταν εκείνη που «καιγόταν» για το γκολ, λόγω του 1-1 στο Κίεβο. Έτσι, οι Γιρονδίνοι ήταν αυτοί που πίεζαν από την αρχή και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 41ο λεπτό με τον Ντιαμπατέ.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του ματς έπεσε, αφού η Μπορντό βολευόταν με το 1-0 και γι’ αυτό έδινε περισσότερο βάρος στην άμυνα. Η Ντιναμό, από την άλλη, δεν έδειχνε πως μπορεί να απειλήσει το τέρμα των Γιρονδίνων, με το γκολ που είχε πετύχει ο Ντιαμπατέ να μέχρι το τέλος, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Μπορντό (Ζιλό): Καρασό, Μαράνγκ, Πλανούς, Τρεμουλινάς (85’ Μορίς-Μπελέ), Ποκό, Φομπέρ, Σέρτιτς, Πουντζέ, Ομπρανιάκ (84’ Πλασίλ), Ντιαμπατέ, Σεβέ.

Ντιναμό Κιέβου (Μπλαχίν): Κόβαλ, Μίχαλικ, Ταϊβό, Χακερίντι, Βίντα, Μιγκέλ Βελόσο, Γιαρμολένκο, Κράνιτσαρ (81’ Γκαρμάς), Αρούνα, Γκούσεφ (46’ Μπεζούς), Ιντέγιε (46’ Μεχμέντι).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: