Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πούλιος: «Θα ήταν καλή λύση η πρόταση των τηλεοπτικών»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Κώστας Πούλιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε η ένωση με την Superleague και την ΠΑΕ Άρης για τις προσφυγές των παίκτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη συνάντηση : «Δεν υπήρχε κάποιο ραντεβού προγραμματισμένο. Εγώ βρέθηκα για 1-2 λεπτά μέσα, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει. Εγώ ξέρω ότι σήμερα εγκρίθηκε και η συμφωνία μεταξύ της Superleague και της ΕΠΟ. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να γίνει. Καταρχάς πρέπει να ξέρουν όλοι ότι ήδη με αυτή τη συμφωνία που έγινε, για τις 45 δόσεις από μόνο του δείχνει την διάθεση του ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα για κάποιες παραπάνω συμφωνίες, ελπίζω ότι θα βρεθούν λύσεις για το καλό όλων».

Για τον ρόλο του ΠΣΑΠ: « Είναι στην ευχέρεια του κάθε ποδοσφαιριστή το τι συμφωνία θέλει να κάνει. Εμείς κάνουμε αυτό που μπορούμε. Επιτρέπεται να κάνουν οτιδήποτε παραπάνω θέλουνε».

Για τις ρήτρες: «Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίει ο ποδοσφαιριστής που είχε ρήτρα 800.000 ευρώ στο συμβόλαιό του. Όσοι έχουν προσφύγει εδώ (στην Ελλάδα) έχουν κάποια διαλλακτικότητα, άλλο αν μία προσφυγή γίνει στη FIFA. Εμείς αυτό που θέλουμε σαν ΠΣΑΠ είναι να μην έχουν περαιτέρω προβλήματα η ομάδες και να καταφέρουν σε 2-3 χρόνια να αποπληρώσουν τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για την πρόταση της ΠΑΕ Άρης να παραχωρήσει το τηλεοπτικο συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς για να εξοφληθούν οι ποδοσφαιριστές: «Σχετικά με την πρόταση των τηλεοπτικών, θα ήταν πολύ καλή λύση, αρκεί και να λυθεί το διαδικαστικό της υπόθεσης. Πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: