Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

«Φοβεροί Διαμαντίδης, Ούκιτς όταν η μπάλα… έκαιγε»

Για την σπουδαιότητα της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις μίλησε Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος παράλληλα στάθηκε και στην απόδοση των Διαμαντίδη και Ούκιτς.

«Φοβεροί Διαμαντίδης, Ούκιτς όταν η μπάλα… έκαιγε»
Στο πολύ καλό παιχνίδι των Διαμαντίδη και Ούκιτς στην επίθεση, ειδικά όταν η μπάλα… έκαιγε, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Κώστας Τσαρτσαρής μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Ο παίκτης των «πράσινων» τόνισε ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν σημαντικό για την ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε ως… SOS τα εντός έδρας παιχνίδια της Euroleague που απομένουν.

«Ήταν ένα παιχνίδι κλειδί για τη συνέχεια της φάσης. Μετά την ήττα που κάναμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα μας θέλαμε να κάνουμε ένα μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτό με την Ζαλγκίρις για εμάς ήρθε σε κομβικό σημείο. Ήμασταν προετοιμασμένοι να κερδίσουμε, γνωρίζοντας βέβαια πως και οι αντίπαλοι καίγονταν για τη νίκη, για να προκριθούν κι εκείνοι», είπε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Σίγουρα, έγινε physical game, γιατί ήταν τέτοια και η κρισιμότητα του παιχνιδιού. Επίσης, βάλαμε κάποια μεγάλα καλάθια, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς έκαναν φοβερή δουλειά στην επίθεση όταν η μπάλα έκαιγε. Από εκεί και πέρα, όλα τα παιδιά βοήθησαν όσο μπορούν και φθάσαμε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη».

Όσο για τη συνέχεια στο Top 16 της διοργάνωσης; «Οπωσδήποτε να κερδίσουμε την Εφές Αναντόλου στην έδρα μας. Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι SOS».

Δεν υπάρχουν σχόλια: