Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Τσομίδης: «Όλοι είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν το ΦΠΑ»

Ο νομικός της ΠΑΕ Άρης, Στάθης Τσομίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στις συλλήψεις των Αθανασιάδη- Ζαμπέτα αλλά και σε άλλα νομικά θέματα σου συλλόγου.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δε γνώριζα για τη σύλληψη. Εγώ σήμερα δίκαζα χρέη των δυο προς το ΙΚΑ και ανεστάλη η ποινική δίωξη για αυτά. Τώρα μαθαίνω πως συνελήφθησαν για χρέη φπα. Θα επέμβουμε ως νομική υπηρεσία αλλά επιτρέψτε μου αν ενημερωθώ από το φάκελο και μετά θα κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις ως νομική υπηρεσία».
για να συμπληρώσει:

«Να σας ενημερώσω ότι σήμερα στο 5μελες εφετείο κακουργημάτων η ΠΑΕ Άρης δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής προς τον κ Ζαχουδάνη και η υπόθεση θα συζητηθεί ή τη δευτέρα ή κάποια άλλη μέρα που θα αποφασίσει το δικαστήριο».


Για το αν είχε το δικαίωμα η ΠΑΕ Άρης να μην καταβάλει ΦΠΑ:

«Αυτό είχε να κάνει με το χρονικό διάστημα που αναφέρεται το ΦΠΑ. Ο νόμος λέει πως όλοι είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν το ΦΠΑ, αρκεί να μην είναι μέσα στην περίοδο που εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή. Στις 21 Σεπτεμβρίου αν θυμάμαι καλά ήταν η διαταγή αναστολής. Η προσωρινή διαταγή που είχε πάρει η ΠΑΕ Άρης είναι πολύ καλή αλλά σημασία έχει πως δεν αρκεί αυτό για να πούμε καλώς ή κακώς δεν καταβληθεί το ΦΠΑ».


πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: