Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πήγε για… τουρισμό η Νάπολι!

Πανηγυρική πρόκριση για την Βικτώρια Πλζεν, η οποία επικράτησε στην έδρα της 2-0 της Νάπολι, που έδειξε ότι πήγε στην Τσεχία για… τουρισμό. Αντίπαλος των Τσέχων στους «16» η Φενέρμπαχτσε.

Πήγε για… τουρισμό η Νάπολι
Με την πρόκριση να έχει ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο παιχνίδι στο «Σαν Πάολο» και τη νίκη της Πλζεν 3-0, η Νάπολι ταξίδεψε στην Τσεχία, χωρίς ουσιαστικά να… πιστεύει στην πρόκριση.

Ο Βάλτερ Ματσάρι επέλεξε μία ενδεκάδα χωρίς βασικά στελέχη με αποτέλεσμα να έρθει μία ακόμη ήττα από τους Τσέχους, αυτή τη φορά με σκορ 2-0.

Πλέον οι «παρτενοπέι» στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Στον αντίποδα η Πλζεν πήρε πανηγυρική πρόκριση για τη φάση των «16» του Europa League, όπου θα βρει απέναντί της την Φενερμπαχτσέ.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερη ένταση με το 0-0 να σφραγίζει τις όποιες προσπάθειες των δύο ομάδων. Στο δεύτερο μέρος η Πλζεν μπήκε για να πάρει τη νίκη και άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό με τον Κόβαρικ.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 74’ ο Τεκλ, δίνοντας με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στην ομάδα του.

Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Κόζατσικ, Λιμπέρσκι, Ρέζνικ, Προχάτσκα, Ραϊτοράλ (83’ Φίγιο), Τσισόφσκι, Χόρβαθ, Νταρίντα, Κόβαρικ, Μπάκος (57’ Τεκλ), Κολάρ (89’ Στίπεκ)

Νάπολι (Βάλτερ Ματσάρι): Ντε Σάνκτις, Μάτζο, Ρολάντο, Γκαμπερίνι (66’ Καναβάρο), Ντοναντέλ (46’ Καβάνι), Ζουνίγκα, Τζεμαϊλί, Μπεχράμι (46’ Ινλέρ), Πάντεφ, Ινσίνιε, Καλάιο


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: