Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα στον κόσμο από Αναστόπουλο!

Τη συμπαράσταση του κόσμου ζήτησε ο Νίκος Αναστόπουλος μέχρι το τέλος της σεζόν για να τερματίσει ο Ατρόμητος στη θέση που του αξίζει.

Κάλεσμα στον κόσμο από Αναστόπουλο
Κάλεσμα στον κόσμο απηύθυνε ο Νίκος Αναστόπουλος από τον οποίο ζήτησε να βρεθεί στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε όλοι μαζί να δώσουν ώθηση στην ομάδα για να τερματίσει στη θέση που της αξίζει.

Ο Έλληνας τεχνικός ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη μέχρι τώρα βοήθεια, τονίζοντας πως και οι παίκτες από την πλευρά τους θα κάνουν ότι μπορούν για να τους κάνουν υπερήφανους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αναστόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την ομάδα είχα δηλώσει ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται με συμπαραστάτες τους φιλάθλους που είναι η μεγάλη δύναμή του.

Και είχα συμπληρώσει ότι ένας επιπλέον στόχος μας είναι να γεμίσουμε κάθε σπιθαμή του γηπέδου Περιστερίου γιατί θυμάμαι ότι από τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής ο Ατρόμητος είχε στο πλευρό του χιλιάδες φιλάθλους που τον ακολουθούσαν παντού.
Το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε τους φιλάθλους μας πάλι περήφανους.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συμπαράσταση και να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της πόλης του Περιστερίου να στηρίξουν την προσπάθεια μας ακόμη περισσότερο στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και σε όλους τους αγώνες που υπολείπονται μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος», δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: