Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Κοιτάει... ψηλά η Ανζί!

Στην Γερμανία η Ανζί πήρε την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο Αννόβερο κι έχοντας ως προίκα το 3-1 του πρώτου αγώνα, οι Ρώσοι πανηγύρισαν την πρόκριση στους «16» του Europa League!

Κοιτάει... ψηλά η Ανζί
Επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και προκρίθηκε στους «16» του Europa League η Ανζί! Οι Ρώσοι ναι μεν δεν κέρδισαν στο δεύτερο ματς με το Αννόβερο, όπου έμειναν στο1-1, όμως είχαν φροντίσει με το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού να «σφραγίσουν» την πρόκριση.

Οι Γερμανοί το προσπάθησαν για την ανατροπή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στο 70’ ο Ντα Σίλβα Πίντο έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους 1-0 και τους έδωσε ελπίδα για την ανατροπή, αφού πλέον κηνυγούσαν ένα ακόμη τέρμα.

Αυτό, βέβαια, δεν ήρθε ποτέ και μάλιστα η Ανζί ήταν αυτή που στο 90+8’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τραορέ και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ, η οποία πέταξε εκτός την Μέταλιστ.

Ανζί: Γκαμπούλοφ, Εστσένκο, Ζοάο Κάρλος, Λογκασόφ, Εβέρτον, Τζουσίλιε, Αχμέντοφ, Ντιαρά, Γουίλιαν (67’Τραορέ), Μπουσουφά (70’ Γκονζάλεζ), Ετό

Αννόβερο: Ζίλερ, Σμιέντεμπαχ (61’Σλάουντραφ) Τζουρού, Ράους (72’ Ποκονιόλι) Ντα Σίλβα Πίντο, Γιακόναν, Ντιούφ, Αμπντελαουέ, Σουλτζ, Χούσζτι, Σακάι (83’Σόμπιεχ)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: