Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πολύ σκληρή για να αποκλειστεί!

Την πρόκριση στους «16» του Europa League πήρε η Στεάουα κόντρα στον Άγιαξ στα πέναλτι με 4-2 (κ.α., παράταση 2-0). Επόμενος αντίπαλος πλέον για τους Ρουμάνους η Τσέλσι.

Πολύ σκληρή για να αποκλειστεί

Ωστόσο, αυτό δεν θα είχε γίνει αν στην κανονική διάρκεια δεν είχαν σκοράρει για τους Ρουμάνους οι Λατοβλέτσι (39’) και Τσίριτσες (76’).

Το 2-0 δεν άλλαξε τίποτα ούτε στην παράταση, αν και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, προκειμένου να σημειώσουν κάποιο τέρμα και να μην οδηγηθεί το παιχνίδι στα πέναλτι.

Τελικά, στη «ρώσικη ρουλέτα» οι ποδοσφαιριστές του Λαουρεντιου Ρέκεκαμπφ αποδείχτηκαν ψυχραιμότεροι σε σχέση με εκείνους του Άγιαξ και νίκησαν 4-2. Εκείνοι που αστόχησαν για τον «Αίαντα» ήταν οι Σον και Μοϊσάντερ.

Στους «16» του Europa League, η Στεόαυα θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στεάουα (Λαουρεντίου Ρέκεκαμπφ): Ταταρουσάνου, Λατοβλίτσι, Τσίριτσες, Ράπα, Γκάρντος, Πρεπελίτα (46’ Φιλίπ), Τσιπτσίου, Τάνασε (66’ Νίκολιτς), Ρόπα, Ρουσέσκου, Τάτου (77’ Παρβουλέσκου).

Άγιαξ (Φρανκ ντε Μπουρ): Βέερμερ, Μόισαντερ, Μπλίντ, Άλντερβεϊλντ, Ρίχιν, Πόουλσεν, Ντε Γιόνγκ, Έρικσεν, Σίγκθορσον (71’ Σον), Κουένκα (70’ Μποέριγκτερ), Φίσερ (82’ Σερέρο).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: