Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Δεν πρόλαβε ούτε να το πιστέψει!

Τα ευρωπαϊκά βράδια τελείωσαν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ηττήθηκε 1-0 από την Λεβάντε στο Καραϊσκάκη και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League.

Δεν πρόλαβε ούτε να το πιστέψει

Κακή εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι απείλησαν ελάχιστες φορές, κέρδισαν όμως τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος ξεχώρισε. Οι Ισπανοί έκαναν την «ζημιά» σε δύο παιχνίδια στους Πειραιώτες και συνεχίσουν στην διοργάνωση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρούμπιν Καζάν για τους «16» του θεσμού.



Όλα στραβά από την αρχή…

Ο Μίτσελ παρέταξε όσο επιθετική θα μπορούσε την ομάδα του. Με δημιουργικούς μέσους, με μπακ που θα μπορούσαν να ανέβουν και να δώσουν βοήθειες τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και την επίθεση, όμως όλα αυτά πήγαν… στράφι. Η «παιδική» αντίδραση της άμυνας, μόλις στο 9’ άφησε τον Μάρτινς να βάλει… ταφόπλακα στα όνειρα των «ερυθρόλευκων» λίγο πριν το πρώτο δεκάλεπτο.

Το μούδιασμα ήταν λογικό, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, από το οποίο έδειχνε να ξεφεύγει σε κάποιες φάσεις, μόνο ο Βλαχοδήμος. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού ξεχώρισε από τους έντεκα πρώτους του Μίτσελ, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι σε δύο, τρεις περιπτώσεις βρήκαν χώρο στην κόντρα να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο, ο οποίος περίμενε περισσότερο πάθος και όρεξη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Δεν αλλάξε τίποτα

Στο δεύτερο μέρος, ο Μίτσελ έριξε στο παιχνίδι και τον Φετφατζίδη και τον Χολέμπας προκειμένου να δώσει φρεσκάδα αλλά και πάθος στον Ολυμπιακό, όμως κάτι τέτοιο δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο. Οι εκλάμψεις και οι ωραίες κινήσεις του Βλαχοδήμου έφεραν ένα θετικό στοιχείο και έδειξαν πως υπάρχει και κέρδος από την συγκεκριμένη αναμέτρηση για τον Μίτσελ.

Η απογοήτευση γινόταν εμφανής σχεδόν σε κάθε κίνηση των «ερυθρόλευκων», κάτι που ταίριαζε… γάντι στους Ισπανούς, οι οποίοι έδειξαν να σκέφτονται τις επόμενες διπλές αναμετρήσεις με την Ρούμπιν Καζάν. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης έστειλε την Λεβάντε στην φάση των «16» του Europa League και τον Ολυμπιακό, στο να «τελειώσει» την υπόθεση τίτλος στην Σούπερ Λίγκα, το οποίο επιθυμεί να κάνει αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Άρη, την ερχόμενη Κυριακή.




Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μανιάτης, Σιόβας, Κοντρέρας, Λυκογιάννης (46’ Χολέμπας), Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο (46’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (76’ Ιμπαγάσα).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Πίνο.

Λεβάντε (Ιγκάσιο Μαρτίνεθ): Νάβας, Ρόδας, Μπαγιεστέρος, Ναβάρο, Χουανφράν, Μίτσελ (86’ Ντούντκα), Ιμπόρα, Ρίος (67’ Βάλντο), Μπαρκέρο, Γκαρσία, Μάρτινς (83’ Ακουαφρέσκα).

Στον πάγκο: Μουνούα, Καράμπελας, Πέδρο Λόπεζ, Ντούντκα, Γκόμεζ.

Διαιτητής: Ματέι Γιουγκ (Σλοβενία)
Βοηθοί: Πρίμοζ Αρχάρ (Σλοβενία), Αντρέι Κόκολ (Σλοβενία)
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: