Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Τζεμπούρ: «Δίκαια την πρόκριση η Λεβάντε»

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση της Λεβάντε ο Ραφίκ Τζεμπούρ από την στιγμή που κέρδισε και στα δύο παιχνίδια τον Ολυμπιακό.

Τζεμπούρ: «Δίκαια την πρόκριση η Λεβάντε»
Κομβικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα χαρακτήρισε ο Ραφίκ Τζεμπούρ το γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός, με δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λεβάντε για τους «32» του Europa League.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε δίκαια την πρόκριση των Ισπανών, από την στιγμή που νίκησαν και στα δύο παιχνίδια.

«Δεχθήκαμε το γκολ νωρίς και δεν μπορέσαμε στη συνέχεια να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να αντιδράσουμε. Ήταν άσχημο το ότι δεχτήκαμε το γκολ τόσο νωρίς και αυτό ήταν κάτι που μας έριξε την ψυχολογία μας. Μετά το 1-0 η Λεβάντε έπαιξε και με τους δέκα παίκτες της πίσω από τη μπάλα και εμείς δεν βρήκαμε τους χώρους που χρειαζόμασταν για να απειλήσουμε. Άλλωστε είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιτεθείς όταν οι αντίπαλοι αμύνονται με αυτόν τον τρόπο. Η Λεβάντε πήρε δίκαια την πρόκριση, καθώς μας κέρδισε και στα δύο παιχνίδια», ήταν αρχικά τα λόγια του Τζεμπούρ.

Όσον αφορά τη συνέχεια για τον Ολυμπιακό: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς, αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί έχουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτόν τον αποκλεισμό. Κοιτάμε μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: