Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Το όνειρο έσβησε νωρίς!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για το πρόωρο τέλος που πήραν τα όποια όνειρα του Ολυμπιακού για ανατροπή, αλλά και για την διαχείριση της επόμενης ημέρας

Το όνειρο έσβησε νωρίς
Όταν έχεις χάσει 3-0 στο πρώτο ματς και δέχεσαι γκολ πριν καλά-καλά φύγει το πρώτο δεκάλεπτο στη ρεβάνς, δεν μπορείς να έχεις κάποια ελπίδα για ανατροπή. Από εκεί και μετά ωστόσο, ο Ολυμπιακός απογοήτευσε από τη στιγμή που δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή του αγώνα, να μπει στη διεκδίκηση του ματς.

Όλοι φαίνονταν χαμένοι στο γήπεδο και με τον Βλαχοδήμο μόνο του, να προσπαθεί κάτι να κάνει, ήταν αδύνατο οι «ερυθρόλευκοι» ν’ αποφύγουν μια δεύτερη ήττα. Άλλωστε η εμφάνιση του νεαρού στο παιχνίδι του «Καραϊσκάκη» είναι και το μοναδικό ευχάριστο που μπορεί να κρατήσει η ομάδα από τις δύο συναντήσεις με τους Ισπανούς.

Συνολικά και στις δύο αναμετρήσεις η Λεβάντε, βρήκε έναν σαφώς ανέτοιμο Ολυμπιακό. Υπήρχαν κάποιες προσδοκίες για ανατροπή, αλλά το γρήγορο γκολ του Μάρτινς τα τελείωσε όλα. Από εκεί και πέρα, οι αποδοκιμασίες και η απογοήτευση του κόσμου του Θρύλου, είναι δικαιολογημένη. Όπως θεωρώ πως παρόμοια θα είναι και τα συναισθήματα που θα κυριαρχούν στη διοίκηση.

Πλέον ο Μίτσελ έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Θα πρέπει να καταφέρει να δημιουργήσει έναν Ολυμπιακό που θα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πρώτα απ’ όλα οφείλει να φτιάξει μια ομάδα που θα μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστεί τον κόσμο του και θα τον υποχρεώσει να πηγαίνει στο γήπεδο. Σαφέστατα και θα πρέπει να διανύσει πολύ δρόμο ο Μίτσελ για να δημιουργήσει έναν Ολυμπιακό που θα μπορεί να προσφέρει θέαμα, που θα έχει παραγωγή και θα μπορεί να πρεσάρει ψηλά.

Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται και ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό, αλλά να καταφέρει και ο Μίτσελ με το υλικό που υπάρχει, να περάσει στην ομάδα μια επιθετική φιλοσοφία και να τους εμφυσήσει τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσει ο Θρύλος, να παίξει σωστό ποδόσφαιρο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: