Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Καράμπελας: «Δεν περιμέναμε έτσι τον Ολυμπιακό»

Ούτε οι παίκτες της Λεβάντε δεν περίμεναν τόσο κακό Ολυμπιακό στο σημερινό ματς, όπως παραδέχθηκε και ο Νίκος Καράμπελας.

Καράμπελας: «Δεν περιμέναμε έτσι τον Ολυμπιακό»
Το 3-0 στην Ισπανία έδινε στη Λεβάντε σαφές προβάδισμα πρόκρισης αλλά ούτε καν οι ίδιοι οι παίκτες των Ισπανών δεν περίμεναν ότι στη ρεβάνς θα έβρισκαν τον Ολυμπιακό σε αυτή την κατάσταση. Αυτό παραδέχθηκε και ο Νίκος Καράμπελας μετά τη νίκη της ομάδας του στο Φάληρο.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο το ματς. Ακόμα και μετά το 3-0, δεν περιμέναμε ότι θα είναι έτσι η κατάσταση και δεν περιμέναμε έτσι τον Ολυμπιακό. Πετύχαμε το γρήγορο γκολ βέβαια που παίζει σημαντικό ρόλο, μπορώ να πω ότι ήρθαν ανέλπιστα καλά για μας τα πράγματα. Το γρήγορο γκολ σίγουρα παίζει ρόλο, ειδικά όταν ο άλλος μετά θέλει πέντε γκολ…», είπε αρχικά ο Καράμπελας.

Όσο για το τι είχαν σκεφτεί όταν κληρώθηκαν με τον Ολυμπιακό, είπε: «Είχαμε βάλει ένα στοίχημα για τον αντίπαλο και είχα πει ότι θα πέσουμε με τον Ολυμπιακό. Είχα πει ότι δεν είναι εύκολο το έργο μας γιατί είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον τρόπο που παίζει η Λεβάντε, σχολίασε: «Μας ταιριάζει ο τρόπος των αντεπιθέσεων. Αυτό μας έφερε ως εδώ. Είναι πολύ καλή η δουλειά που γίνεται εδώ, υπάρχουν 23 ισάξιοι παίκτες».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν του λείπει η Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, πρόσθεσε: «Σε όποιον βρίσκεται εκτός του λείπει η Ελλάδα, η οικογένεια, οι φίλοι του. Είμαστε επαγγελματίες όμως… Το ελληνικό πρωτάθλημα το βλέπω υποβαθμισμένο, λόγω και κρίσης. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: