Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Χάτσερ: «Ήταν δύσκολος μήνας για μένα»

Το θέμα Μαγκράθ θα απασχολεί τον ΠΑΟΚ μέχρι να εισπραχθεί και η 2η δόση των 50 χιλ. ευρώ τη συμφωνίας. Σε διοικητικό επίπεδο... Αγωνιστικά άπαντες έχουν ρίξει το βάρος στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα και στην δεδομένη επιστροφή των Χάτσερ, Μαργαρίτη. Οι δύο προπονήθηκαν χθες κανονικά., έδειξαν να έχουν ξεπεράσει κλινικά τα προβλήματα τους και είναι θέμα χρόνου να βρουν σταδιακά τα πατήματα τους.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα τους χρησιμοποιήσει την Κυριακή, τουλάχιστον τον Αμερικανό, αφού στην περιφέρεια υπάρχουν τα κενά. Ωστόσο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε να χαμογελάσει με την επιστροφή των δύο παικτών καθώς υπάρχει κίνδυνος να χάσει τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για το Κυριακάτικο ματς. Ο 33χρονος σέντερ δεν προπονήθηκε χθες, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο επιβαρυμένο του γόνατο, έκανε μαγνητική τρομογραφία και περιμένει σήμερα τα αποτελέσματα με την αγωνία να κορυφώνεται για την παρουσία του Λάζου στο ματς με την Καβάλα.

Όσο για τον Χάτσερ...; Επιστρέφει μετά από ένα μήνα και από σύμπτωσαη κόντρα στην ομάδα που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι φέτος.. «Ήταν δύσκολο αυτό το διάστημα για μένα» έλεγε ο Αμερικανός και πρόσθεσε... «Πρώτη φορά τραυματίστηκα τόσο σοβαρά αφού στα 16 μου είχα σπάσει το δεξί χέρι. Έχω άσχημες αναμνήσεις. Να μην μπορείς να παίξεις, να προπονηθείς, να βοηθήσεις. Και πρέπει να βρεις σε αυτό το διάστημα την φόρμα σου. Ήταν δύσκολα για μένα αυτό το διάστημα που έλλειπα. Χαίρομαι όμως που τελείωσε» σχολίασε ο Χάτσερ και θυμήθηκε πως ένοιωσε πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Τραυματίστηκα την παραμονή εκείνου του αγώνα. Ήθελα πολύ να παίξω. Πίστευα ότι μπορούσαμε να τους κερδίσουμε, είχαμε παίξει καλά απέναντι τους στο πρώτο γύρο., Ήξερα ότι η ομάδα θα ήταν συγκεντρωμένη. Παίξαμε φοβερά, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και ελπίζω έτσι να είναι και στα επόμενα ματς. Θέλω να είμαι υγιής» είπε ο Χάτσερ που αναφέρθηκε και στο ματς με την Καβάλα...

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν τους υποτιμούμε, δεν κοιτάμε ρεκόρ και βαθμολογική θέση. Παίρνουμε το ματς στα σοβαρά, δουλεύουμε σκληρά και δεν σκεφτόμαστε που είχαμε κερδίσει εύκολα στο γήπεδο τους. Είναι άλλο ματς τώρα, η Καβάλα άλλαξε πολύ το ρόστερ της. Περιμένω να παίξω, δεν έχω άγχος, ελπίζω να παίξω καλά και να κερδίσουμε» κατέληξε ο Γουίλιαμ Χάτσερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: