Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μάντζιος: «Στο χέρι του ΠΑΟΚ η νίκη»

Ο πρώην προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα, χρίζοντας ως φαβορί το Δικέφαλο, ενώ για το παιχνίδι του Άρη στο Καραϊσκάκη τόνισε πως πρέπει να κυνηγήσει το αποτέλεσμα όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει σε όλα τα παιχνίδια.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το ΠΑΟΚ- Κέρκυρα:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο το θέλει ο ΠΑΟΚ. Θέλει να γυρίσει στις νίκες. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια που ο καλός ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κερδίσει το παιχνίδι. Η Κέρκυρα είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, όμως μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου οι ελπίδες επανήλθαν και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Πλέον όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και είναι στο χέρι του το παιχνίδι».


Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο:

«Νομίζω ότι θέλουν χρόνο προσαρμογής οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές. Αν εξαιρέσουμε τους Κατσουράνη και Ιτάνζ, οι υπόλοιποι χρειάζονται χρόνο. Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου ενισχύουν τον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που κάνει να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη:

«Είναι κι αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά ο Άρης όπως και η Κέρκυρα είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει τα αποτελέσματα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: