Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Τελευταία στιγμή o Ντε Βινσέντι!

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Τόμας Ντε Βινσέντι, ενώ από την άλλη ο Καρίμ Φεγκρούς τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τελευταία στιγμή o Ντε Βινσέντι
Στο καθιερωμένο «ραντεβού» του με τους εκπροσώπους του Τύπου, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει. Αποκάλυψε πως ο Φεγκρούς είναι οριστικά εκτός για το ματς με τον Ατρόμητο -όπως αναμενόταν-, ενώ ο Ντε Βινσέντι θα το παλέψει μέχρι τέλους για να προλάβει να αγωνιστεί.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, κυρίως στο χώρο του κέντρου, όπου θα λείψουν και οι Λίλα, Τζημόπουλος (τιμωρημένοι αμφότεροι), ενώ ξεκαθάρισε πως ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», το οποίο θα κρίνει την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ.


Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

«Έρχονται για την ομάδα μας δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες. Θα παίξουμε πέντε παιχνίδια μέσα σε 14 ημέρες, με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Δύο φορές με τον Ολυμπιακό, με την Τρίπολη που είναι πάνω από εμάς στη βαθμολογία, με τον Ατρόμητο, με την Ξάνθη που είναι κοντά μας. Σ' αυτές τις δύο βδομάδες μεσολαβούν και τρεις μετακινήσεις, έχουμε δηλαδή ένα πολύ επίπονο πρόγραμμα μπροστά μας. Θα είναι δύσκολο να διαχειριστούμε όλα αυτά τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς και οι παίκτες το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε πολλά παιδιά. Παιδιά που ίσως δεν έχουν παίξει και μέχρι τώρα ή με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Και μακάρι το βάθος που έχει η ομάδα μας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ατρόμητος είναι καλύτερος ανασταλτικά τώρα με τον Αναστόπουλο απ' ό,τι με τον Μπάγιεβιτς που ήταν καλύτερος επιθετικά: «Ο Ατρόμητος διαθέτει μία πλειάδα ποιοτικών και έμπειρων ποδοσφαιριστών σε όλες τις γραμμές. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες διαφορές από τον Ατρόμητο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, από τον Ατρόμητο του τώρα.Τα έχουμε αναλύσει. Τα συζητάμε με τους ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε βρει κάποια σημεία που πρέπει να χτυπήσουμε, κάποια σημεία που πρέπει να προσέξουμε και πιστεύω να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή».

Για το αν υπάρχουν κάποιες πιθανότητες συμμετοχής του Φέγκρους και του Ντε Βινσέντι: «Για τον Φέγκρους αποκλείεται η συμμετοχή του. Για τον Ντε Βινσέντι θα περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε αν θα μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή».

Για το αν τα παιδιά που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο βαρύ πρόγραμμα της ομάδας: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να κάνεις και πρωταθλητισμό. Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδος. Τώρα το κατά πόσο θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε τόσο δύσκολους αγώνες στη σειρά, αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Για το τι συμβαίνει με τον Ταμπάση και το πρόβλημα στα μάτια: «Όχι διαφωνώ. Ο Ταμπάσης είναι καλά και είναι στη διάθεση μας».

Για το όριο της παραμονής: «Κανένας δεν μπορεί να ξέρει και να πει με σιγουριά. Εγώ πιστεύω ότι στους 33 βαθμούς θα υπάρξει κάποια ασφάλεια και αυτός είναι ο στόχος που έχουμε βάλει με τα παιδιά εδώ και τρεις μήνες περίπου. Από εκεί και μετά όσο πιο γρήγορα έρθουν 33 βαθμοί, τόσο το καλύτερο για την ομάδα μας και από εκεί και μετά θα δούμε αν μένουν κάποια παιχνίδια και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε».

Για το πόσο έχουν επηρεάσει οι καιρικές συνθήκες την ομάδα και αν έχουν βρεθεί λύσεις: «Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα εδώ και τρεις μήνες μας επηρεάζει πάρα πολύ. Αλλά δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Αυτές είναι οι συνθήκες. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και προχωράμε».

Για την κακή παράδοση που υπάρχει και στο Περιστέρι και αν ο ΠΑΣ είναι ομάδα που σπάει παραδόσεις: «Τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σπάνε παραδόσεις. Το έχουν κάνει, σας λέω και πάλι ότι είναι πολύ ωραίο να σπάμε παραδόσεις, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που κοιτάμε. Εμείς κοιτάμε το πώς θα μπορέσουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε κάποιους πόντους».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να κάνει αλλαγές θέσεων για να βγει το βαρύ πρόγραμμα: «Πιστεύω ότι έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας. Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να κάνουμε κάποιες τραβηγμένες τέτοιες κινήσεις. Και νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί ούτε από εδώ και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: