Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Το «ευχαριστώ» του Μαρκόφσκι!

Τη Ξάνθη αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσης ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σέριφ Τιρασπόλ.

Το «ευχαριστώ» του Μαρκόφσκι

Ο Σέρβος επιθετικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο και την υποστήριξη που παρέχει στην ομάδα, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στους ακρίτες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η δήλωση του Μαρκόφσκι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στην SC SHERIFF, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Πανόπουλο και την Διοίκηση της Ξάνθης για τη βοήθεια που μου προσέφεραν να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό, αλλά κυρίως για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ στην Α’ Εθνική Κατηγορία και να φορέσω την φανέλα της Ξάνθης, που ήταν τιμή για μένα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Τεχνικό Διευθυντή, τον προπονητή μου και τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες μου αλλά και όλο το προσωπικό της ομάδας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα που αγωνίστηκα εδώ.

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο και είναι κοντά μας και στις χαρές και στις λύπες. Τέλος να ευχηθώ στην ομάδα να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα και πετύχει τους στόχους της γιατί πραγματικά της αξίζει. Υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: