Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Υπερήφανος ο Ρότζερς!

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της Λίβερπουλ στο ματς κόντρα στη Ζενίτ είναι ο Μπρένταν Ρότζερς.

Υπερήφανος ο Ρότζερς
Ο τεχνικός των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε υπερήφανος για το χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές και αναφέρθηκε στο εάν μπορούσε η ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

Ο 40χρονος προπονητής παραδέχθηκε πως ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ είχε λίγες πιθανότητες «αφού το πρώτο ματς και το αποτέλεσμά του» δεν άφηναν πολλά περιθώρια.

Ωστόσο, η μαχητικότητα και το πάθος των «κόκκινων» άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον Ρότζερς, ο οποίος έκανε ξεχωριστή αναφορά στην …πάστα της Λίβερπουλ.

«Είμαι πολύ υπερήφανος. Δείξαμε και ποιότητα και χαρακτήρα και πραγματικά ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς», τόνισε ο Ρότζερς για να συμπληρώσει πως η ομάδα του «έπρεπε να είχε πάρει κι ένα πέναλτι».

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ παραδέχτηκε πως οι παίκτες του «δεν θα μπορούσαν να είχαν κάνει πολλά περισσότερα» και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας, οι «οποίοι ήταν απίστευτοι και έδωσαν θάρρος» στους παίκτες του.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: