Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΠΑΟ τα γυρνούσε τα ματσάκια!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης θυμάται τις ευρωπαϊκές ανατροπές του Παναθηναϊκού με αφορμή τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβάντε. Τι λέει για Καζιγιάμα-Φουρλάνο. Ο Φάμπρι πέταξε εκτός αποστολής τον Καζιγιάμα, αφού είδε όσες φορές τον έβαλε ότι δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. Κάλιο αργά παρά ποτέ λέω εγώ. Η ώρα του Φουρλάνου έφθασε και φαίνεται ότι από τον Ισπανό τεχνικό θα έχει τις ευκαιρίες, που δεν είχε από κανένα προπονητή μέχρι σήμερα. Μόνο ο Φερέιρα του είχε δώσει κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Φάμπρι φαίνεται να τον πιστεύει πιο πολύ. Στα τελευταία τέσσερα ματς τον έχει χρησιμοποιήσει τρεις φορές σαν αλλαγή και τώρα ήρθε η ώρα της ενδεκάδας.
Στην ΠΑΕ παρά την αισιοδοξία που βγαίνει για την αδειοδότηση μαθαίνω ότι στο ταμείο δεν υπάρχει ρευστότητα. Η χρονιά μπορεί να κουτσοβγεί μέχρι το καλοκαίρι, αλλά μετά τι γίνεται;
Και έτσι όπως πάει το πράγμα αν δεν μπει η ομάδα στα play – off μήπως δεν προλάβει να παίξει και στη Λεωφόρο…
"Δεν μπορεί. Αυτή τη φορά θα κερδίσουμε". Αυτό λέμε τις παραμονές των αγώνων, το ίδιο λέμε και για το ματς με τον ΟΦΗ. Στατιστικά κάποια νίκη θα κάνει η ομάδα και ίσως αυτό το ματς να το πάρει. Αλλά ποιον πείθει αυτή η ομάδα, πριν το παιχνίδι ότι θα κερδίσει τον ΟΦΗ στην έδρα της; Κανέναν. Και αυτό τα λέει όλα.
Η γη γυρίζει, το ματσάκι δε γύρισε. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια από τη Λεβάντε. Πρόχειρα μου ήρθαν δύο ανατροπές που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός με τριάρες στα πρώτα παιχνίδια. Εχασε με 3-1 από τη Σπάρτα στην Πράγα και την κέρδισε με 3-0 στο ΟΑΚΑ. Εχασε με 3-1 από τη Βίσλα στην Πολωνία και την κέρδισε με 4-1 στην παράταση στη ρεβάνς.


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: