Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

«Δύσκολη» αποστολή για Μπενφίκα!

Τη φορμαρισμένη και πολύ δυνατή Πάσος Φερέιρα υποδέχεται η Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

«Δύσκολη» αποστολή για Μπενφίκα
Οι «αετοί» ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με την Πόρτο και δεν θα ήθελαν να σε καμία περίπτωση να χάσουν βαθμούς, οι οποίοι είναι ικανοί να τους στερήσουν τον φετινό τίτλο.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, αφού δεν έχουν χάσει στους τελευταίους τέσσερις αγώνες και πρόσφατα είχαν επικρατήσει με σκορ 3-2 στην έδρα της Μπράγκα.

Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους θα παραταχθεί χωρίς τον Μέσο, ενώ η Πάσος Φερέιρα δεν έχει κάποιο σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα.

Η Πόρτο, με τη σειρά της, έχει πιο βατό έργο, αφού υποδέχεται την Ρίο Άβε.

Οι «δράκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά την νίκη (1-0) επί της Μάλαγα μέσα στην έδρα της για το Champions League κατάφεραν να φύγουν με το «τρίποντο» (2-0) και από την έδρα της Μπέιρα Μαρ.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μανγακαλά, ενώ στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού επιστρέφει ο Ντεφούρ.

Η Μπράγκα αντιμετωπίζει την Γκιμαράες, όμως οι τελευταίες τις εμφανίσεις προβληματίζουν ιδιαίτερα τους οπαδούς της. Η τελευταία νίκη της πρώην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν στις 20 Ιανουαρίου, όταν είχε νικήσει με σκορ 4-1 την Σετούμπαλ.

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν τους Μίκαελ, Αμορίμ, Τζαμάλ, Ντουγκλάο και Κοέλιο. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι η μοναδική απώλεια που είχαν ήταν στην έδρα της Εστορίλ από την οποία γνώρισαν την ήττα (2-0).

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Εστορίλ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:00)

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Σετούμπαλ-Μπέιρα Μαρ (18:00)
Μπράγκα-Γκιμαράες (20:00)
Πόρτο-Ρίο Άβε (22:15)

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μορεϊρένσε-Ζιλ Βιθέντε (18:00)
Νασιονάλ-Ολιανένσε (18:00)
Μπενφίκα-Πάσος Φερέιρα (21:15)

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ακαντέμικα-Μαρίτιμο (22:00)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική:

Μπέιρα Μαρ-Μπενφίκα
Ζιλ Βιθέντε-Νασιονάλ
Γκιμαράες-Ακαντέμικα
Μαρίτιμο-Μορεϊρένσε
Ολιανένσε-Μπράγκα
Πάσος Φερέιρα-Σετούμπαλ
Ρίο Άβε-Εστορίλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πόρτο


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: