Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Με Μπερτέν στα Πηγάδια!

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βέροιας θα κάνει ο Μπερτέν στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη.

Με Μπερτέν στα Πηγάδια
Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (23/2, 17:15).

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του στα οποία δεν μπορεί να συμπεριλάβει τους Σνάουτσνερ, Καλί, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, όπως και τον Γεωργιάδη, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του.

Δεδομένων των απουσιών ο Έλληνας τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Μπερτέν στο βασικό σχήμα και πιο συγκεκριμένα στη θέση του δεξί μπακ –θέση που έπαιζε στην Τενερίφη- λόγω της μετατόπισης του Γεωργέα στα χαφ δίπλα στον Καλογέρη.

Οι 18 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Γεωργέας, Γκιγέρμο, Ολαϊτάν, Ιωάννου, Κόστλι, Ορέστες, Μπερτίν, Ρεάνο, Μπαργκάν, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Καλτσάς, Τζημογιάννης, Μοκάκε, Παυλίδης.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: