Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο έλεγχος των δανεικών!

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τον κόσμο για την παρουσία των δανεικών ποδοσφαιριστών στις ομάδες τους αυτή την αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει δανεικούς αρκετούς ποδοσφαιριστές στις εθνικές κατηγορίες αναμένοντας από εκείνους να βρουν χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψουν με περισσότερες παραστάσεις και αγωνιστικές εμπειρίες για να διεκδικήσουν πια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Στην Superleague και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο, ο Κώστας Παναγιωτούδης βρήκε θέση βασικού. Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του εναντίον της ΑΕΚ (1-0 για τους κιτρινόμαυρους) ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα (0/1 γέμισμα, 6 επιτυχημένες μεταβιβάσεις, 5 λάθη, 2 κλεψίματα, 2 επεμβάσεις, 3 φάουλ).

Στην Κέρκυρα αγωνίζεται ο Δημήτρης Στάμου και στον πρόσφατο αγώνα εναντίον του ΟΦΗ (2-0 για τους Κρητικούς) αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα ως αμυντικός μέσος και πριν αντικατασταθεί στο ημίχρονο είχε 5 επιτυχημένες μεταβιβάσεις, 3 λάθη, 1 κλέψιμο, 1 επέμβαση, 1 κερδισμένο φάουλ.

Ο Αποστόλης Γιάννου που παραχωρήθηκε την Πέμπτη στον Πλατανιά, δεν πρόλαβε να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα για τον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Ξάνθης.

Στη Football League και συγκεκριμένα στην Αναγέννηση Επανωμής αγωνίζονται οι Τζανδάρης και Kartal με τον πρώτο να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο στη νίκη της ομάδας του με 2-1 επό της Καλλονής. Ο Ανδριόπουλος που παραχωρήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών στον Πιερικό, δεν ήταν διαθέσιμος από αυτή την αγωνιστική.

Η αγωνιστική της Football League 2 αναβλήθηκε κι έτσι οι Λαμπάκης, Αγγελίδης (Οδυσσέας Κορδελιού), Γεωργιάδης (Εθνικός Σιδηροκάστρου) και Καραντασιάδης (Ακαδημία Πλαταμώνα) δεν αγωνίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: