Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Βελλίδης: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ»

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάρκος Βελλίδης, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ αλλά και για το αν καταφέρει ο Άρης να βρει το δρόμο του.

Αναλυτικά όσα είπε:


Για το αν μπορούσε ο Άρης να πάρει κάτι καλύτερο από το χθεσινό παιχνίδι:

«Αν δούμε το παιχνίδι θα καταλάβουμε ότι οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο, του δώσαμε χώρο να παίξει, δημιούργησε φάσεις, στο δεύτερο ήμασταν εμείς καλύτεροι, είχαμε την κατοχή της μπάλας και στα τελευταία 20 λεπτά θα μπορούσαμε να πάρουμε και το παιχνίδι».

Για το αν μπορούσε η ομάδα του να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα το τελευταίο 20λεπτο:

«Νομίζω και πριν μείνει ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες είχαμε την κατοχή αλλά σίγουρα όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να φεύγαμε νικητές. Δεν χρειάζεται πλέον να στεκόμαστε σε αυτό. Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι που το απολαύσαμε και ο κόσμος και οι παίκτες».

Για το αν θα έρθουν κάποια στιγμή και οι νίκες μετά τις καλές εμφανίσεις:

«Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί. Ξέρουμε ότι μας λείπουν οι βαθμοί και τους κυνηγάμε. Με τα παιδιά που ήρθαν τώρα η ομάδα εμφανίζεται πιο ορθολογική μέσα στον αγώνα και στα επόμενα δέκα παιχνίδια θα ήμαστε αυτοί που πρέπει για να ανέβουμε στο βαθμολογικό πίνακα».

Για τον Μιχαλήτσο και το γεγονός ότι χρειάστηκε να έρθει τέταρτος προπονητής:

«Όταν μία ομάδα αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα σίγουρα δεν μπορεί να είναι το ίδιο δυνατή στο πρωτάθλημα, γιατί κάθε προπονητής έχει οδικό του τρόπο σκέψεις, προσπαθεί να αλλάξει πράγματα και αυτό δυσκολεύει την ομάδα να βρει χημεία. Ο κ. Μιχαλήτσος γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, τη βλέπει σε κάθε παιχνίδι, νομίζω ότι θα βρούμε την κατάλληλη χημεία και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για τον Αλκαράθ και ότι δεν «κόλλησε» στην ομάδα:

«Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονταν ωραία, κάποιοι ίσως όχι τόσο. Δεν κολλάει ο καθένας με κάθε άνθρωπο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά δεν ήμασταν και τόσο κακοί. Δεν χάναμε εύκολα με τον κ. Αλκαράθ. Πλέον έχει φύγει και δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, γιατί μόνο κακό κάνει».

Για τους παίκτες που έφυγαν επειδή δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αλκαράθ:

«Ήταν λανθασμένο να φύγουν παίκτες από την ομάδα, γιατί ο καθένας χρειάζεται μέχρι και την τελευταία στιγμή. Έγινε κάτι τελείως διαφορετικό, έφυγαν κάποια παιδιά, ήρθαν κάποια άλλα, θα έπρεπε να γίνουν κινήσεις πιο συντονισμένες, πιο σίγουρες για το καλό της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι περιουσία της ομάδας».

Για το πρόβλημα του φετινού Άρη:

«Όταν μία ομάδα ξεκινάει χωρίς μεταγραφές, χωρίς παίκτες που έχουν παίξει στη Σούπερ Λιγκ, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Συν τοις άλλοις όλοι όσοι έχουμε μείνει έχουμε οφειλές εδώ και 1,5 χρόνο, συν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές πάνω των 25, όλα αυτά φέρνουν το αποτέλεσμα που βλέπουμε τώρα».

Για το αν θα βρει το δρόμο του ο Άρης:

«Έχω δηλώσει ξανά ότι μείναμε στην πιο δύσκολη χρονιά του Άρη. Ξέραμε τι πάμε να κάνουμε, ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο, παρ' όλα αυτά μείναμε. Τώρα αν θα καταφέρουμε να πάρουμε την ομάδα στις πλάτες μας, θεωρώ ότι όλο το σύνολο πρέπει να πηγαίνει την ομάδα προς τα εμπρός. Όταν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπρος. Μόνος κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

Για το αν είναι ενωμένοι στην ομάδα:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Οι ποδοσφαιριστές γενικά είμαστε ενωμένοι από την πρώτη στιγμή. Δεν έχει δημιουργηθεί τίποτα στα αποδυτήρια και περνάμε πολύ ωραίες στιγμές μεταξύ μας».

Για το αν επηρέασε ο διαιτητής την εξέλιξη του αγώνα:

«Θεωρείται και αυτός μέσα στον αγωνιστικό χώρο ως ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει λάθη παίρνοντας αποφάσεις σε μικρό χρόνο, όπως κάνουν και οι αθλητές. Δεν χρειάζεται να δίνουμε τόσο μεγάλη βαρύτητα στους διαιτητές».

Για το αν είναι τελικός το παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί, όχι μόνο για να σωθούμε γιατί αυτό το θεωρώ σίγουρο αλλά για να πάρουμε βαθμούς και να ανεβούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα γιατί αυτό θα δώσει χαρά σε όλους και σε εμάς και στον κόσμο μας».

Τέλος, για το αν έχει ως προσωπικό στόχο να κληθεί από τον Σάντος στην Εθνική:

«Αυτό που έχω εγώ ψηλά τώρα είναι ο Άρης. Μέσα από τον Άρη μπορώ να καταφέρω πολλά πράγματα. Είναι ένας εφικτός στόχος, γιατί έχω βρεθεί σε αυτή την ομάδα. Όσο καλύτερος είναι ο Άρης και εγώ θα μου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκομαι στο εθνικό μας συγκρότημα».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: