Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Πρέπει να φύγει ο Δώνης»

Αντίθετος με την παραμονή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Γιάννης Γούναρης.

«Πρέπει να φύγει ο Δώνης»

Η διοίκηση τον στηρίζει, αλλά μέρα με τη μέρα πληθαίνουν οι «φωνές» στη Θεσσαλονίκη για απομάκρυνσή του.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούναρης, εξέφρασε την άποψη ότι ο σύλλογος θα πρέπει να επιδιώξει τη συνεργασία με ένα μεγαλύτερο -σε αξία- προπονητή.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Πρέπει να φύγει ο Δώνης. Να έρθει ένας μεγάλος προπονητής και να πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Δεν πρέπει να χαθεί ο Γκαρσία. Μαζί με τον Κατσουράνη είναι οι "κολώνες" του κέντρου. Δεν επιτρέπεται να μην πάρει τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ φέτος. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες υψηλής κλάσης. Έχουν παίξει παιχνίδια στην Ευρώπη και είναι διεθνείς. Έχει διαφορετικούς στόχους από τον Άρη και έπρεπε η ομάδα να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα αλλά δεν τα κατάφερε. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνει η πιο δεμένη ομάδα της Ελλάδας.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Σύμφωνα με τη μορφή του αγώνα και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δικαιολογημένα αποδοκίμασαν το Δώνη οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Γιατί η αλλαγή που έκανε ο Δώνης και άλλαξε το σύστημα ήταν σαν να τον ικανοποιούσε το "Χ" και δεν πήγε για το διπλό. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του. Το πέναλτι στον παίκτη του Άρη ήταν πέναλτι. Είναι λάθος του μικρού λόγω απειρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: