Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Δίκαιη η νίκη της Γιουβέντους»

Την ανωτερότητα της Γιουβέντους αναγνώρισε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Κιέβο, Εουτζένιο Κορίνι, τονίζοντας πως η «Μεγάλη Κυρία» νίκησε δίκαια με 2-1.

«Δίκαιη η νίκη της Γιουβέντους»
Αντιμετώπιζε την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν δύσκολο πριν καν… ξεκινήσει. Η Κιέβο, αν και προσπάθησε να κάνει τη… ζημιά, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα με τη Γιουβέντους. Η απόδοση, ωστόσο, των παικτών της ομάδας της Βερόνα, ικανοποίησε τον προπονητή τους, Εουτζένιο Κορίνι, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στο συνδρομητικό «Sky».

«Όλοι ξέρουμε τη δύναμη της Γιουβέντους και στο παιχνίδι αυτό οι αντίπαλοί μας απέδειξαν πως είναι πολύ ισχυροί. Ο αγώνας πήγε όπως τον περίμενα. Μας πίεσαν από την αρχή, μας έκλεισαν και μας ανάγκασαν σε παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα, πετύχαμε ένα γκολ και προσπαθήσαμε να τους αγχώσουμε. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, πάντως, η ποιότητα της ομάδας του Κόντε φάνηκε ξανά και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με άνεση για εκείνους. Η νίκη τους ήρθε φυσιολογικά και δίκαια», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού τεχνικού.

Από τα λεγόμενά του φαίνεται πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του. «Τα παιδιά πήγαν καλά. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησαν. Δεν έχω κανένα παράπονο. Έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν. Απέναντί τους είχαν μια σπουδαία ομάδα και δεν νομίζω πως υστέρησαν», είπε ο Εουτζένιο Κορίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: