Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Ατρόμητος παίζει ποδόσφαιρο»

Στη φιλοσοφία της ομάδας του Ατρόμητου απέδωσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Νίκος Αναστόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ατρόμητος παίζει ποδόσφαιρο»
Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού έσπασε ο Ατρόμητος (3-2) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τον Νίκο Αναστόπουλο να δηλώνει πως αυτό προκύπτει από τη φιλοσοφία της ομάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως οι οδηγίες που δίνει πριν την έναρξη των αγώνων είναι οι παίκτες του να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Να τα λέτε, να τα γράφετε» και τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο:

Για το ότι βρίσκεται στην επικαιρότητα
«Είναι μία αναγνώριση το ότι βρίσκομαι στην επικαιρότητα, δεν υπήρχε όταν βρισκόμουν σε άλλες ομάδες, για τους διάφορους λόγους».

Για τις οδηγίες που έδωσε πριν την αναμέτρηση:
«Οι οδηγίες ήταν οι ίδιες που είχαν δοθεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει προπονητής που θα πει στην ομάδα του να κάτσει στην άμυνα, αυτά που ακούω και διαβάζω είναι βλακείες. Μπορεί ο αντίπαλος να σε αναγκάσει να κάτσεις πίσω. Ακόμη, η κατοχή δεν σου εξασφαλίζει το αποτέλεσμα».

Για τις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου:
«Μου αρέσει να κάνω χιούμορ και για αυτό έχω παρεξηγηθεί αρκετές φορές. Ήθελα να πω πως ξεκίνησα μια διαδρομή ντακότας δηλαδή από χαμηλά και μετά το παιχνίδι ο πρόεδρος μου είπε «θα έχουμε πρόβλημα στις μετακινήσεις θα χρειαστούμε Μπόινγκ». Δεν υπήρχε περίπτωση να προσβάλω τον ΟΦΗ, πέρασα δύο πολύ ωραία χρόνια εκεί. Όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι για τον ΟΦΗ».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό:
«Πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αυτή είναι η φιλοσοφία μας, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».

Για τις νίκες του με 3-2:
«Είναι σύμπτωση αυτά τα αποτελέσματα. Από τα πέντε γκολ τα τέσσερα ήταν πολύ ωραία, είχαν και δόση τύχης γιατί αν δεν την προκαλέσεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Ο Δημούτσος το έχει το σουτ, είναι για Εθνική ομάδα. Βέβαια είναι και άλλοι, αλλά θα τα πούμε στην πορεία. Ο Μάντζιος γύρισε σε πολύ καλή κατάσταση».

Για τους προπονητές που ξεκινάνε από μεγάλες ομάδες:
«Δεν ζηλεύω και δεν έχω τέτοια κόμπλεξ. Η τριβή σε μικρές ομάδες σε βοηθάει πολύ και εγώ έχω περάσει από σωματεία που έχουν ποδοσφαιρικό παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: