Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Στην Γαλλία ο Καμαρά!

Τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ σήμερα αδειάζουν αφού δέκα συνολικά διεθνείς θα απουσιάσουν μέχρι και την Τετάρτη το βράδυ. Ο Καμαρά αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Γαλλία για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Γουινέας που την Τρίτη παίζει φιλικό παιχνίδι με την Σενεγάλη.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανέβασε κείμενο-αφιέρωμα στον Καμαρά για το ιδανικό ντεμπούτο που πραγματοποίησε χθες με τα ασπρόμαυρα: "Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο Abdoul Razzagui Camara. Ο 23χρονος επιθετικός από την Γουινέα ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε στο 26ο λεπτό αποτέλεσε «είδηση» τόσο στη Γαλλία, όπου μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, όσο και στην πατρίδα του τη Γουινέα.

«Πρώτο ματς, πρώτο γκολ! Ο Abdoul Razzagui Camara έδειξε κάποιες από τις αρετές του με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο άσος από την Γουινέα έδωσε στο 26ο λεπτό το προβάδισμα στην ομάδα του με ένα καταπληκτικό αριστερό βολέ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα», σημειώνει χαρακτηριστικά στην ηλεκτρονική έκδοση του το γαλλικό περιοδικό «Afrique foot», όπου φιλοξενεί και το βίντεο με το γκολ του Abdoul Razzagui Camara (www.afriquefoot-guinee.com).

Δεκάδες ήταν και τα συγχαρητήρια που δέχθηκε ο Καμαρά στον προσωπικό λογαριασμό του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, από φίλους του που ζουν στην Γαλλία και απόλαυσαν, μέσω του διαδικτύου, το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στον χθεσινό αγώνα.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: