Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Σνάουτσνερ: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ηρεμία»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Βέροιας, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη Βέροια αλλά και για το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.


Για τη νίκη της Βέροιας κόντρα στον Πανθρακικό αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου:

«Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, το μοναδικό αποτέλεσμα για εμάς ήταν η νίκη ούτε καν η ισοπαλία. Καταφέραμε πήραμε τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς αλλά έχουμε ακόμα πολλά σημαντικά παιχνίδια. Όλα είναι ανοιχτά και στο Κύπελλο θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο την ομάδα του, το Κύπελλο ή η σωτηρία:

«Ο σημαντικός στόχος είναι να μείνουμε στην Σούπερ Λίγκ , αυτό θέλουμε αλλά έχουμε ακόμα πολύ μεγάλο δρόμο. Στο Κύπελλο δύσκολα να το πάρει η Βέροια, παίζουμε τώρα κόντρα στον Πανθρακικό για μένα είναι 50-50 αλλά ο πιο σημαντικός στόχος είναι η παραμονή».

Για το αν μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν καλά ώστε να έρθει η παραμονή νωρίτερα:

«Εγώ πιστεύω μπορούμε, αν παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως και χθες αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια πιστεύω έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το πολύ ωραίο γκολ του Γκιγέρμο Πέρεζ και την κομπίνα που φαίνεται να είναι δουλεμένη στην προπόνηση:

«Έτσι ακριβός. Με τον προπονητή δουλεύουμε κάθε μέρα τις στημένες φάσεις και αμυντικά και επιθετικά κάνουμε κάποιες κομπίνες. Στο δεύτερο γκολ βγήκε μια κομπίνα που είχαμε δουλέψει και πιστεύω και στα άλλα παιχνίδια μπορούν να μας βγούνε κομπίνες».

Για το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι το σκορ ήταν δίκαιο, καμία ομάδα δεν ήταν καλύτερη ώστε να έπρεπε να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος απ ότι με Ξάνθη και τα προηγούμενα παιχνίδια, βρήκε και καλούς παίκτες και πιστεύω θα πάνε όλα καλά στον ΠΑΟΚ».

Για τη μάχη που θα δοθεί για τη δεύτερη θέση:

«Στα πλέι οφ θα είναι πολύ κοντά οι ομάδες μόνο η πέμπτη ομάδα θα είναι πείσω. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη μάχη θα δοθεί με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα. Η Τρίπολη είναι πολύ καλή ομάδα φέτος και μπορεί να κάνει κάτι καλό».

Για τη «γκρίνια» που υπάρχει στον ΠΑΟΚ μετά και την ισοπαλία με τον Άρη:

«Πιστεύω ότι πρέπει να έχουν ηρεμία στον ΠΑΟΚ, θέλει και χρόνο αφού ήρθαν καινούργιοι παίκτες. Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να δουλεύει έτσι την επόμενη σεζόν θα μπορεί να κάτι πολύ καλό και να κοντράρει τον Ολυμπιακό».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: