Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Μύριζε από καιρό...»

Ο Ολυμπιακός έχασε για πρώτη φορά φέτος και ο Νίκος Σαργκάνης μιλά στον Sportdog για τα αίτια της ήττας απ'τον Ατρόμητο! «Δεν έφταιγε ο Μέγερι. Απογοητευμένος ο κόσμος»! Αναμενόμενη ήταν για τον Νίκο Σαργκάνη η ήττα του Ολυμπιακού. Ο βετεράνος τερματοφύλακας που δόξασε την ερυθρόλευξη φανέλα κατακτώντας τρία πρωταθλήματα (1981, 1982, 1983) και ένα Κύπελλο Ελλάδος (1981), μίλησε στον Sportdog για την εμφάνιση του πρωτοπόρου της Super League κόντρα στον Ατρόμητο και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του Πειραιά μπορεί να βελτιωθεί.
«Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο ίδιο μοτίβο που τον έχουμε συνηθίσει και σε προηγούμενα ματς. Ήταν άχρωμος και άοσμος, όπως στα τελευταία του παιχνίδια», δήλωσε αρχικά στον sportdog ο βετεράνος γκολκίπερ και συνέχισε: «Οπότε, ήταν λογικό να το πληρώσει κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος πήρε το διπλό μέσα στο Καραϊσκάκη. Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα του Πειραιά, πλήρωσε την αχρωμία της. Μύριζε από τα προηγούμενα ματς αυτό το αποτέλεσμα, δεν έπαιζε μπάλα ο Ολυμπιακός τελευταία».
Καραγκούνης και Δημούτσος σκόραραν δύο πανέμορφα τέρματα, δίνοντας στον Ατρόμητο τη νίκη. Φέρει όμως ευθύνη ο Μέγερι; «Δεν έφταιγε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού», τονίζει ο Σαργκάνης που ως ειδικός, αφού καταξιώθηκε σε αυτή τη θέση, επανέλαβε το μότο που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ποδοσφαιράνθρωποι: «Όλα πιάνονται και όλα τρώγονται. Απλά ο Μέγερι δεν είχε τις πιθανότητες μαζί του. Τα σουτ ήταν άπιαστα, πήγαν και τα δύο στο “γάμα”».
Ολοκληρώνοντας ο 59χρονος βετεράνος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το άδειο Καραϊσκάκη και την ελπίδα ότι ο νέος προπονητής μπορεί να αλλάξει την εικόνα των νταμπλούχων Ελλάδας. «Γενικά βλέπω μεγάλη απογοήτευση στον κόσμο του Ολυμπιακού. Το γήπεδο και κόντρα στον Ατρόμητο δεν ήταν γεμάτο. Αυτό κάτι σημαίνει. Οι οπαδοί στέλνουν μήνυμα με την απουσία τους, γι' αυτό η διοίκηση πρέπει να προβληματιστεί με αυτό το γεγονός. Ελπίζω με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ' τον νέο προπονητή να αλλάξει η κατάσταση. Πιστεύω ότι ο Μίτσελ θα αντιστρέψει το κλίμα», κατέληξε ο Νίκος Σαργκάνης.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: